Μετάβαση στο περιεχόμενο

George T.

Members
  • Περιεχόμενα

    105
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

George T.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Μου ζητήθηκε να γράψω ένα άρθρο σε μια γερμανικη εφημερίδα πριν κάποιους μήνες το οποίο λόγω χρόνου δεν είχα καταφέρει να ξεκινησω. Απο προχθές που ξεκίνησα έχω κολλήσει σε ένα σημειο και παρέδωσα πνευμα σήμερα. Το θέμα αφορά το μεγεθος της διεθνής παραγωγής αργού πετρελαίου και των πωλήσεων diesel fuel. Εχω βρει το μέγεθος της αγοράς σε βαρέλια, σε btu κτλ αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενά το μέγεθος σε $. Εχει κανείς υποψη κανένα άρθρο ή καμια παραπομπή γιατί σήμερα κόλλησα?
  2. Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτές οι εισφορές?φέτος μου ήρθε πρώτη φορά ένα χαρτί που μου λέει ότι χρωστάω και τις περσινές. Δεδομένου ότι έχω πάρει την εξαίρεση απο το τσμεδε γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό πρέπει να κάνω κάτι και για αυτές τις εισφορές?
  3. Φίλε μου είμαι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πες μου τι θέλεις να το ψάξω γιατί είμαι μηχανολόγος και η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει με πολιτικους μηχανικούς
  4. Μόνο το έντυπο Α1 δέχονται φίλε μου, εγώ ους έστειλα στην αρχή βέβαιωση απο προξενείο, βέβαιωση εργοδότη και βεβαίωση ΑΟΚ γιατί όταν ρωτούσα απο που πέρνω το Α1 κανένας στο τσμεδε δεν μου έλεγε και τελικα έτρεχα τσάμπα.
  5. Παιδιά ετοιμάζομαι να στείλω το Α1 για εξαιρεση πληρωμής εισφόρών όσο βρίσκομαι στη γερμανια, την αίτηση εξαίρεσης ξέρει κάποιος αν μπορώ να την βρω online?
  6. ρε παιδιά το Α1 εμείς το συμπληρώνουμε?μίλησα με την ΑΟΚ εδώ στη γερμανία και μου λένε ότι θα μου το έδιναν αν ήμουν σε γερμανική εταιρία και με στέλναν στο εξωτερικό
  7. Mονο 100 μπηκαν, αν ρωτήσω στο τσμεδε θα ξέρουν?
  8. οκ τα πήραμε τελικά, με 100 ευρώ αποδειξη για γυαλια και 40 απο τον οφθαλμιατρο ο οποιος μου εκανε και καποιες εξετασεις ποσα επρεπε να παρω ρε παιδια?
  9. Καλησπέρα παιδιά, μετά απο 2 χρόνια στο τσμεδε που ευτυχώς δεν μου χρειάστηκαν τα βιβλιαρια,είπα να πάρω γυαλιά μιας και καλύπτονται κάποια χρήμματα. προσκόμησα στο τσμεδε αποδειξη του μαγαζιού και του γιατρού αλλά κοντευουν δυο μήνες και ακόμα τίποτα απο λευτά. ξέρει κανείς ποσο καιρό κάνουν να μπουν ?
  10. και αν χρειάζεται μετάφραση ποια ειναι η διαδικασία ρε παιδιά?άλλοι μου λένε ότι πήγαν σε αναγνωρισμένο μεταφραστή ή δικηγόρο και τους τα μετέφρασε
  11. Δηλαδή χρειάζεται μόνο τη σφραγίδα της Χάγης και όχι μετάφραση?
  12. Καλησπέρα σε όλους. Απο Νοέμβριο αν όλα πάνε καλά μετακομίζω σε συγγενείς στη Γερμανία. Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω με μεταφράσεις πτυχίων κτλ?
  13. Εγώ παιδιά αν με χρειαστείται σε κάτι τέτοιο είμαι μέσα! Δεν χρείαζεται να έχει να κάνει με την εμπειρια του καθενος. Μπορούμε να μαζευτούμε μια "παρέα" και ο καθένας να αναλάβει μια θεματική ενότητα
  14. Μα αυτο που θα κάνω είναι να φτιαξω την αποθήκη, αυτό που θέλω να μάθω είναι θα χρειαστει αλλαγή χρησης κτλ, μιας και η διευθυνση κατοικιας και γραφειου θα ειναι ιδια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.