Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

danay

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

danay's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αφού βρεις θέμα που σε ενδιαφέρει σίγουρα ξέρεις πως να προχωρήσεις.. Δεν πρέπει από κάπου να πάρεις ιδέες για θέματα?
  2. Μεταπτυχιακό ξένου πανεπιστημίου σε συνεργασία με Ελληνικό. Είναι part time για τους εργαζόμενους. Ήθελα η διπλωματική να να μου ανοίξει νέους δρόμους και να ασχοληθώ αρκετά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό ένα πολύ δύσκολο θέμα αν εργάζεσαι τόσες ώρες. Παρόλα αυτά από που ξεκινάς για να διαλέξεις θέμα και επόπτη?
  3. Γεια σας. Σήμερα μας ανακοίνωσαν να έχουμε βρει θέμα διπλωματικής μέχρι μέσα Οκτώβρη.Το μεταπτυχιακό είναι πάνω στην ενέργεια. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να ψάχνω. Έχουμε ενάμιση μήνα.
  4. Τελικά το μεταπτυχιακό του Τει Πειραιά στην Ενέργεια (MSc in Energy) αξίζει ή όχι? Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό γιατί κλείνω προς τα εκεί, ή υπάρχει κάποιο σε αντίστοιχο αντικείμενο περισσότερο αξιόλογο? Και μήπως μπορεί να μου πει κάποιος σε τι διαφέρει ένα διετές μεταπτυχιακό άπο ένα ενός έτους?
  5. Ενδιαφέρον αυτό που μου λες και σίγουρα είναι ταμπού ακόμα στο να επεξεργαστείς το νεράκι που προέρχεται απο τις τουαλέτες και να το πιείς αλλά όπως σου είπα πλέον στις γειτονικές χώρες εφαρμόζεται και όλα πιστοποιημένα.Δεν έχω ακούσει κάτι -ίσως δεν το έχω ψάξει βέβαια στην Ιταλία για τις εφαρμογές που έχουν γίνει αν εχουν παρουσιαστεί προβλήματα. Σίγουρα θα κάνω μια τέτοια έρευνα.Εδώ σίγουρα ακόμα υπάρχει θέμα αλλά για αρχή το νεράκι αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πολλές χρήσεις και να εξοικονομήσεις απίστευτες ποσότητες νερού!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..!
  6. Διαβάζω όλα τα παραπάνω και θα σχολιάσω το εξής γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Ένα ποσοστό πληθυσμού πλέον και στην Ελλάδα επιλέγει αυτόνομες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων είτε για εξοχικά σπίτια είτε για μόνιμες κατοικίες είτε για εστιατόρια έτσι ώστε να επεξεργάζεται τα λύματα και να τα χρησιμοποιεί για πότισμα για υπεδάφια διάθεση ή και ακόμα για πόσιμο νερό το οποίο εφαρμόζεται ήδη και στην Ιταλία.Με αποτέλεσμα μεγαλύτερη οικονομία και όχι βόθροι.ΌΛα αυτά περί ποιος θα το πιεί, ποιος θα φάει από προιόντα που προέρχονται από αυτό το επεξεργασμένο νερό σε λίγα χρόνια δεν πιστεύω ότι θα το σκέφτεται κανείς.
  7. Σχετικά με την μελέτη που θες να κάνεις, υπάρχει σίγουρα στο google αν αναζητήσεις το θέμα θέρμανση χώρου πτυχιακή εργασία με όλα τα στοιχεία που θέλεις να κάνεις και εσύ.Μπορείς να πάρεις μια ιδέα θα σε βοηθήσει αρκετά.
  8. Οπότε υποχρωτικά πρέπει να υπάρχει άνοιγμα αερισμού στο χώρο του λέβητα. Έχω δει εγώ έναν τέτοιο χώρο και δεν νομίζω ότι διαθέτει.Θα φροντίσω να το δει κάποιος. Ευχαριστώ Όπως μπαίνεις έχει ένα διάδρομο 2,5*1,8 υπολογίζω αριστερά μπαίνεις στο χώρο( γκαρσονιέρα μκρή θα έλεγα) και δεξιά του διαδρόμου (κάτι σαν χωλ ένα πράγμα )είναι ο καυστήρας μέσα σε ένα χώρο κλειστό και κλείνει συρταρωτά σαν να είναι μέσα σε ένα μεγάλο ντουλάπι.
  9. Να ρωτήσω κάτι ένας καυστήρας που βρισκόταν την ταράτσα αλλά κλεισμένος μέσα σε χώρο ο οποίος αρχικά αεριζόταν δίοτι ήταν ελέυθερος απ έξω αλλά μετά στη ταράτσα έγινε σπίτι , υπάρχει κίνδυνος?
  10. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,πλέον έχω μια πρώτη άποψη για το θέμα..!
  11. Έχω βρει τεχνικά χαρακτηριστικά για λέβητες συμπυκνωμάτων συγκεκριμένων τύπων και ελάχιστες πληροφορίες για αρχή λειτουργίας- πλεονεκτήματα &μειονεκτήματα. Έτσι δεν έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα.. Για παράδειγμα, βλέπω ότι ένας λέβητας με ενσωματωμένη συμπυκνωτική μονάδα έχει βαθμό απόδοσης 109,5% αλλά γιατί δεν έχει εφαρμογή?Τι προβλήματα παρουσιάζει?Πότε εφαρμόζεται και σε ποιες περιπτώσεις? Όσο αναφορά για τα συστήματα ψύξης -δροσισμού νόμιζα ότι ένας τέτοιος λέβητας λειτουργεί σαν ψύκτης απορρόφησης εκτός από απλή θέρμανση χώρου, αλλά μάλλον κάνω λάθος..
  12. Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με τα συστήματα συμπυκνωμάτων λέβητα (με χρήση φυσικού αερίου).Είναι μέρος της πτυχιακής μου εργασίας και δεν βρίσκω επαρκείς πληροφορίες. Επίσης, ανήκει στην ίδια κατηγορία με τα συστήματα ψύξης δροσισμού? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.