Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

alexberd

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by alexberd

  1. κάποιος να εξηγήσει τα βασικά ρε παίδες, CNC δεν ονομάζεται το Computer Numerical Control γενικότερα? Τα μηχανήματα CNC-φρέζας δεν κόβουν από μόνα τους το σχεδιαστικό αντικείμενο? Τι χρειάζεται ο προγραμματισμός?
  2. καταλαβαίνεις όμως ποιές συγκεκριμένα μελέτες εννοεί ο νόμος του κτιριοδομικού που αναφέρεται στον ΚΕΝΑΚ λέγοντας "...μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που προβλέπονται στο κτίριο και είναι απαραίτητες για την εκπόνηση της μελέτης ενεργειακής απόδοσής του..."
  3. Σε ποιόν νόμο ή εγκύκλιο αναφέρεσαι όταν λές "τροποποίηση της παρ. 2 του άρθρου 25" αφού ο Κενάκ (2010.4.9) ΦΕΚ-407/Β έχει μόνο 20 άρθρα.
  4. Υπαρχει κάποιο έγγραφο που να "πιστοποιεί" πως ακριβώς γίνεται ο συνψηφισμός του τί πουλάς και του τί αγοράζεις από την ΔΕΗ?? Σε διάφορες ηλεκτρονικές κοινότητες ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό, βάλε και τα τηλεφωνήματα στην ΔΕΗ που όλοι μας έχουμε κάνει και τελικά μπερδευόμαστε. Ρωτάω επειδή από 0,08 μέχρι το 0,55 υπάρχει μία μικρούλα διαφορά της τάξεως του 85%!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.