Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλέξανδρος

Core Members
 • Περιεχόμενα

  1.137
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  6

Αλέξανδρος last won the day on Νοέμβριος 5 2018

Αλέξανδρος had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

384 Πολύ καλή

Σχετικά Αλέξανδρος

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Ιωάννινα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.466 profile views
 1. Αλέξανδρος

  Υπόσκαφα

  Το πρόβλημα είναι κυρίως στατικό. Το βαρος της επίχωσης στο κτίριο είναι τεράστιο όπως και οι περιμετρικοί τοίχοι αντιστήριξης. Το ΣΑ δεν έχει κανέναν λόγο αρνησης.
 2. Για υψομετρική διαφορά 50εκ. χρειάζεσαι 10μ μήκος ράμπας + 1,5μ ευθύγραμμο. Σύνολο μήκους 11,5μ.
 3. Μπορείς άνετα διότι δεν υπάρχει σχετική απαγόρευση. Η απαγόρευση υπάρχει μόνο για τα οικόπεδα. Στα γήπεδα είσαι ελεύθερος. Το έχω και απάντηση από την ΥΔΟμ σε ερώτημα που έκανα.
 4. Δεν γίνεται στο ακίνητο να υπάρχουν δύο διαφορετικές διοικητικές πράξεις για εκτέλεση εργασιών. Όλα συμπεριλαμβάνονται στην οικοδομική άδεια όταν υπάρχει εργασία που δεν μπορεί να καλυφθεί με μικρής κλίμακας.
 5. Αλέξανδρος

  Κόστος κατασκευής για 2 κτίρια ή 1+1

  Η διαφορά εξαρτάται από την χρονική διαφορά μεταξύ των δύο κτιρίων. Αν το δεύτερο γίνει σε αρκετά χρόνια τότε κανείς δεν μπορεί να σου πει για τιμές. Πρόβλημα και σημαντικό κόστος θα προκύψει αν στο δεύτερο κτίριο θέλεις υπόγειο χωρίς να έχεις κατασκευάσει στο πρώτο. Τότε θα χρειαστείς αντιστηρίξεις και άλλα καλούδια!!!!
 6. Το τερματίσαμε πάλι!!! Και μικρής κλίμακας και οικοδομική άδεια...για μικρή ανεμογεννήτρια!!!!!!!! Πως το είπαμε?? "Πατα το κουμπί ρε Κιμ!!!!!!!!"
 7. Ποιο ορθολογικά πεθαίνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. Ετούτοι εδώ έχουν αναγάγει την κλεψιά σε επιστήμη όχι αστεία!!!!! Μπροστά τους ο Αλ Καπόνε είναι πρόσκοπος και ο Πάσαρης λυκόπουλο!!!!
 9. Γράψτε την Λεμπέση εκεί που πρέπει. Ισχύει ο νόμος και τίποτε άλλο. Αν υπάρχει επίσημη διευκρίνηση καλώς, αλλιώς ότι ορίζει ρητά χωρίς εξαιρέσεις.
 10. Θα μας πάρει καμμιά διακοσαριά χρόνια ακόμα για να καταλάβουμε πως ο πλανήτης γυρίζει...και καμιά πενηνταριά πως δεν γυρίζει γύρω από εμάς και το δημόσιο!!!!!
 11. Μπορεί διότι είναι βηθητική χρήση. Οι επεκτάσεις υπογείων χώρων γίνονται αποκλειστικά με βοηθητικές χρήσεις που περιγράφονται στο άρθρο 11. Στην επέκταση υπογείων μπορούν να περιλαμβάνονται θέσεις στάθμευσης, αποθήκες κατοικίας, αποθήκες ειδικών χρήσεων, λεβητοστάσια και μηχανοστάσια, μηχανολογικές εγκαταστάσεις απαραίτητες για τη λειτουργία του ενεργειακού σχεδιασμού του κτιρίου, για τη διαχείριση και εξοικονόμηση νερού, ΑΠΕ, ΣΗΘΥΑ, υδατοδεξαμενές ή δεξαμενές συλλογής λυμάτων ή πισίνας.
 12. Δυστυχώς θέλεις φύτευση. Απίστευτο και όμως ελληνικό!!!! Δυστυχώς ποτέ κανένας δεν σκέφτεικε τις ειδικές ανάγκες και χρήσεις των ΒΙΠΕ!!!!
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.