Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Stig

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ελλάδα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Stig's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ πάλι σήμερα είδα χαρτιά ιδοκτησίας εκτός σχεδίου, με τον νόμο 1337/83 που έχει και Απόφαση Νομάρχη για Οριστική εξαίρεση από κατεδάφιση, δηλαδή Γ΄ φάση... Γινόταν κάτι τέτοιο στα εκτός σχεδίου ρε παιδιά ή θα μας τρελάνουν? Τώρα θέλει τακτοποίση της προσθήκης Α' ορόφου με τον 4014/11 και να δηλώσω πως υπάρχει άδεια, εφόσον έχει την απόφαση νομάρχη...
  2. Λοιπόν, πέρασα απο την Πολεοδομία Αμαρουσίου. Το κατάστημα είναι 79,85τ.μ. στην άδεια, και έχει έναν Η/Υ περίπου 10τ.μ. Η περιοχή είναι Αμιγούς Κατοικίας, και επιτρέπονται καταστήματα μέχρι 80τ.μ., και επειδή με την Η/Υ χώρο βγαίνει πάνω από το όριο αυτό δεν δέχονται την τακτοποίηση...Υπάρχει άραγε καμία λύση???
  3. Σας ευχαριστώ παιδιά, και εγώ αυτά γνωρίζω, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, οπότε την Δευτέρα θα περάσω να είμαι σίγουρος. Το κατάστημα που θα ανοίξει είναι Φαρμακέιο.
  4. Και εγώ αυτό σκέφτηκα...Η άδεια είναι 2001, στο Τοπογραφικό γράφει (με το χέρι βέβαια) ότι είναι Αμιγούς κατοικία, στο στέλεχος γράφει Πολυκατοικία και Κατάστημα και γενικά όλα μου φαίνονται μια χαρά...Μάλλον θα περάσω την Δευτέρα να τσεκάρω από κοντά...
  5. Κατάστημα αγόρασε, και στα σχέδια της αδείας κατάστημα φαίνεται, με ένα Η/Υ χώρο στο πίσω μέρος... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί της είπαν ότι δεν μπορεί να το τακτοποιήσει...
  6. Παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Μου ήρθε μια κυρία, με ένα κατάστημα στο Μαρούσι που έχει κλειστό Η/Υ χώρο, για να τσεκάρει αν μπορεί να τον τακτοποιήσει, γιατί ο μηχανικός του εργολάβου, της είπε πως επειδή είναι η περιοχή Αμιγούς Κατοικίας και ο χώρος της για τακτοποίηση, κατάστημα, δεν το δέχεται η Πολεοδομία Αμαρουσίου. Πέρασα σήμερα να ρωτήσω αλλά είχαν στάση...οπότε τζίφος και πρέπει να ξαναπάω την Δευτέρα. Έχει τύχει καμία τέτοια περίπτωση σε κανέναν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση...Για αρκετά παλαιά κατοικία, εκτός σχεδίου, που μάλλον είναι σε άθλια κατάσταση, και δεν υπάρχουν σχέδια (μπορώ να κάνω αποτύπωση βέβαια) αλλά ούτε άδεια (οι τωρινοί ιδιοκτήτες δεν έχουν ούτε γνωρίζουν αν υπήρξε άδεια...) μπορεί να βγει ΠΕΑ για πώληση? Τι θα πρέπει να λάβω υπόψην? Ευχαριστώ.
  8. Μία ακόμη ερώτηση αν γνωρίζει καποιος... Σε ιδιόκτητη οικοδομή, που ο ιδιοκτήτης έχει μετατρέψει την κλειστή θέση στάθμευσης της PILOTIS αλλά έχει επεκταθεί και έχει κλείσει και Ελεύθερο χώρο της PILOTIS σε μία κατοικία, θα πρέπει να καταθέσουμε ένα φάκελο ή δύο όπου θα χωρίσω τους δύο χώρους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  9. Παιδιά μια ερώτηση γιατί νομίζω πως ο καθένας ζητάει ότι θέλει...Όταν σε μια ιδιοκτησία έχουμε τόσο Η/Υ χώρο όσο και κλειστό χώρο στέγης που έγινε σοφίτα, χρειάζονται τόσο το παράβολο των 250 ευρώ αλλά και το παράβολο των 350 ευρώ ή όχι??? Στην πολεοδομία Αγ. Παρασκευής δεν δέχτηκαν τον φάκελο γιατί είχα μόνο το ένα παράβολο... Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα παιδία, να κάνω μια ερώτηση και εγώ αν γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου έχουν απαντήσει στην πολεοδομια. Ο συντελεστής για να υπολογίσουμε το "πρόστιμο" πάει κλιμακωτά με τα τετραγωνικά του χώρου η όχι? Δηλαδή αν έχω έναν χώρο 90 τετραγωνικά, και είναι σε ακίνητο πρώτης κατοικίας, θα κάνω υπολογισμό τα πρώτα 25τμ με συντελεστή 5%, τα υπόλοιπα 50τμ με 7%, και τα υπόλοιπα 15τμ με 9% ή πρέπει να υπολογίσω 90τμ με 9%? Σας ευχαριστώ πολύ. Νίκος.
  11. Μπράβο παιδιά, πολύ καλή έρευνα!!! Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζονται επικυρωμένα αντίγραφα σχεδίων και στελέχους για την όλη διαδικασία, ή απλά αντίγραφα από την σειρά του ιδιοκτήτη? Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω άκρη στην Πολεοδομία... Ευχαριστώ, Ν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.