Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kwn/na

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Λάρισα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

kwn/na's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δηλαδή δεν είναι έγκυρη η εγγυητική αφού δεν πρόκειται για τον ίδιο διαγωνισμό? Επειδή αυτός ισχυρίζεται οτι η εγγυητική γράφει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι σωστή(ποσό, υπηρεσία, τίτλος του έργου). Το μόνο που ήθελε αλλαγή ήταν η ημερομηνία δημοπρασίας του έργου και λέει οτι καλύπτεται αφού του έβαλε σφραγίδα το ΤΣΜΕΔΕ οτι ισχύει για την ημερομηνία διαγωνισμού ..... Η υπηρεσία εκείνη την ώρα δεν τον έβγαλε άκυρο και θα πρεπει να πάω μέσω ένστασης. Θα δικαιωθώ όμως?
  2. Βασικά, για να σας δώσω να καταλάβετε τι έχει συμβεί. Ηταν να γίνει μια δημοπρασία πριν ενα μήνα αλλά λόγω των απεργιών κρίθηκε άγονη. Η υπηρεσία επαναδημοπρατεί το έργο με νέα διακήρυξη και ζητάει να αγοραστούν τα νέα τεύχη, παρόλο που δεν έχει αλλάξει κανένα στοιχείο πέραν της νέας απόφασης. Ένας συνάδελφος προσήλθε με την παλιά εγγυητική, έχοντας μία σφραγίδα απο το ΤΣΜΕΔΕ πάνω στην εγγυητική οτι 'Ισχύει για τον διαγωνισμό της ............(νέα ημερομηνία)'. Ήταν σωστό αυτό? Καταρχήν πιστεύω οτι απο τη στιγμή που είναι νέος διαγωνισμός θα έπρεπε να εκδόσει νέα εγγυητική και ας είναι τα ίδια στοιχεία. Και απο την άλλη, οι 310 ημέρες μετράνε απο την ημέρα της δημοπρασίας που ήταν να γίνει ή επειδή την έχει σφραγίσει μετράει απο την νέα ημερομηνία της σφραγίδας?Επειδή ζητάει 10 μήνες (περίπου 310 ημέρες) εγγύηση η υπηρεσία παίζει μεγάλο ρόλο
  3. Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό, σε κάποια εγκύκλιο ίσως? Για να είμαι καλυμμένη με την υπηρεσία.
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Οταν εκδίδεις μια εγγυητική συμμετοχής (ΤΣΜΕΔΕ) γράφει ότι ισχύει και για κάθε επανάληψη του διαγωνισμού. Η εγγύηση όμως των 310 ημερών που προσφέρει μετράει απο την ημερομηνία του αρχικού διαγωνισμού ή απο την ημερομηνία της επανάληψης? Γιατί αν η υπηρεσία ζητάει ισχύ εγγυητικής 10 μήνες, βγάλεις εσύ κανονικά μια εγγυητική, αναβληθεί ο διαγωνισμός και επαναληφθεί μετά απο 2 μήνες μπορείς να πας με την ίδια ή δεν σε καλύπει πλέον?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.