Μετάβαση στο περιεχόμενο

ageleni

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    eleni_agelopoulou

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Πεταλίδι Μεσσηνίας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ageleni's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το διάβασα 31/8: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231126012 'Ανοίγει τις πόρτες της σε Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν λόγω της οικονομικής κρίσης η Αυστραλία, θέτοντας, ωστόσο πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις. Το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου το υπουργείο Μετανάστευσης της Αυστραλίας θα διοργάνωσει εκδήλωση σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις προοπτικές που έχουν, τη σχετική νομοθεσία και τα επαγγέλματα που έχουν ζήτηση. Μεταξύ άλλων, η Αυστραλία ενδιαφέρεται για μηχανικούς, ειδικευμένους εργάτες για οικοδομές, ηλεκτρολόγους και μια σειρά άλλων επαγγελμάτων.'
  2. ageleni

    Strad 4m-Vk

    Μέσα στο φάκελο Bimreports υπάρχει το αρχείο output.rtf και όλες οι εικόνες που περιλαμβάνει. Όταν ανοίξεις το αρχείο με Word2007, πήγαινε στο Office button - Prepare - Edit Links to files, επέλεξε όλες τις εικόνες και τσέκαρε το Save picture in document. Λογικά, όπου και να το αποθηκεύεις τώρα, οι εικόνες θα φαίνονται. Διαφορετικά, όταν θα μετακινείς το αρχείο output.rtf θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και με τις εικόνες. Σε περασμένη έκδοση του Word η επιλογή αυτή βρίσκεται στο Edit.
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα το ρωτήσω από βδομάδα, απλά ενώ ήμουν έτοιμη να υποβάλλω την αίτηση, μου πέρασε αυτό απ' το μυαλό σήμερα και προβληματίστηκα!
  4. Ένα γεια κι από μένα!Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και γράφω γιατί χρειάζομαι τα φώτα σας!!!Αν και έχω στείλει ήδη mail στο εσπα και αναμένω απάντηση, θέλω και τη δική σας βοήθεια. Είμαι μηχανικός κάτω πενταετίας και ως έδρα έχω δηλώσει χώρο που μου παραχωρούν δωρεάν οι γονείς μου. Αναφέρει πουθενά η προκήρυξη ότι θα πρέπει να έχω μισθωτήριο;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.