Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δήμητρα

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Δήμητρα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, μια ερώτηση: δεν έχω καταλάβει αν τα χρήματα της επιδότησης θα μας τα δώσουν πριν την αγορά του εξοπλισμού ή μετά. Δηλ αν θέλω να πάρω ένα λαπτοπ 1000ευρώ πρέπει να το πληρώσω πρώτα εγώ και μετά από έλεγχο θα μου δώσουν αυτοί το 80%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει μια φωτοβολταική μελέτη. εψαξα στο ınternet για καποιο υποδειγμα αλλα δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει κάποιο δείγμα μελέτης ή οποιαδήποτε σχετική πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. εχω και τα δυο προγραμματα ( για μέχρι 50mbar και για μεγαλυτερες παροχες- φεκ 236 του 1997). με αυτο το δευτερο προσπαθω να δουλεψω.
  4. αν εννοεις κάτι excelloφυλλα για φ.α και για υγραέριο τα εχω. ( αν τα χρειαζεσαι ευχαριστως να στα προωθήσω). το προβλημα μου ειναι οτι το προγραμμα που εχω και χρησιμοποιω για να κανω τη μελέτη δεν με αφηνει σε καπναγωγο να βαλω εγω διαμετρο. το ιδιο σταματαει σε διατομή 710 οποια συσκευη και αν βάλω πάνω από 1000κιλοβατ.
  5. καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις να μου λυσει ένα πρόβλημα με τον υπολογισμό καπνοδόχου για μεγαλες συσκευες πχ για δυο συσκευες 2000κιλοβατ. στο φεκ 963 υπαρχει πινακας με ελαχιστες διαστασεις καπναγωγών μέχρι 125,6κιλοβατ. απο εκει και πανω ξέρει κανεις τι ισχύει? εχω ένα πρόγραμμα απο αυτα της αγοράς που σταματάει σε διατομή καπναγωγού κυκλικής στα 710cm2, δεν μου επιτρεπει να βαλω εγω μια τιμή μεγαλυτερη. αποτέλεσμα αυτού δεν μπορώ με τίποτα να υπολογίσω καπνοδόχο και καπναγωγούς. ευχαριστω προκαταβολικά. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Επίσης, οι τίτλοι δεν πρέπει να είναι γενικοί και αόριστοι αλλά όσο γίνεται πιο συγκεκριμένοι. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
  6. καλημέρα σας, θα ηθελα να θέσω ακόμη μια ερώτηση για πυρασφάλεια. για υφιστάμενα γραφεία απο οτι είδα στο σαιτ της πυροσβεστικής δεν υπάρχει κάποιο έντυπο. γνωρίζετε κάτι γι' αυτό. ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να υποβάλλω δύο ερωτήσεις για πυρασφάλεια: 1) Το μικτό εμβαδό κάτοψης ποιο είναι? Περιλαμβάνει μέσα και τους ημιυπαίθριους? 2) Το επί τις εκατό ποσοστό ανοιγμάτων είναι Εα/Ετ * 100% ή Εα/Εα+Ετ * 100% Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  8. λάθος δικό μου. θέλω το θεώρημα των ροπών για υπολογισμό ισοδύναμου μήκους των καλωδίων που χρειάζεται για ηλεκτρολογική μελέτη. Όταν ρώτησες μηχανική κατάλαβα εσφαλμένα οτι εννοούσες ηλεκτρομηχανολογικά. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρω? ειναι κάποιος απλος τύπος ή κάτι πιο πολύπλοκο? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.