Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evelin_V

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημέρα, σαν αρμό εννοώ το γέμισμα μεταξύ των πλακιδίων. Δεν ξέρω τί να κάνω! Ο 1 μάστορας (από τους 2) μου είπε ότι μπορεί να το ξύσει με σβουράκι, αλλά θα σηκώσει σκόνη και είπαμε οκ ας σηκώσει όση σκόνη θέλει αρκεί να βγεί. Ενώ ο άλλος είπε ότι δεν βγαίνει με τίποτα. Εγώ κάθισα μόνη μου και έβγαλα ένα μέρος (με λίγη φθορά, αλλά μπορεί να τα αντικαταστήσει, έτσι δεν είναι; ) Κανονικά δεν έπρεπε ο ίδιος ο μάστορας να μας πεί τη γνώμη του από την πείρα που έχει; Σε περίπτωση που το αφήσουμε όπως είναι, λέτε να μαυρίσουν τα πλακάκια; (Τελικά δεν είναι μπέζ, είναι ανοιχτή ώχρα, και από το μαγαζί που πήραμε τον αρμό, μας είπαν ότι είναι ο καλύτερος (είναι της isomat αν το λέω σωστά) και ότι πλέον δεν είναι όπως τους παλιούς αρμούς, γιατί αυτός δεν μαυρίζει ότι και αν γίνει και όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είπε αλήθεια ή με κορόϊδεψε; Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγνώμη αν έγραψα πολλά.
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι. Φτιάχνουμε το σπίτι μας και περάσαμε την προηγούμενη βδομάδα τα πλακάκια. Όταν τα διαλέξαμε, διαλέξαμε και αρμό (το δείγμα ήταν ένα ωραιότατο μπέζ). Με το που μπήκε ο αρμός, άρχισε να φαίνεται σε κάποια σημεία πιό έντονο το χρώμα (σαν ώχρα). Δεν ξέρω τί να κάνω. (Όλοι μου λένε ότι έπρεπε να διαλέξω σκούρο χρώμα στον αρμό). Προσπάθησα να βγάλω μόνη μου τον αρμό (με κατσαβίδι και σφυρί), αλλά χρειάζεται μέρες. Μήπως γνωρίζετε κάποιον τρόπο, ώστε να βγάλω τον αρμό και να βάλω άλλο χρώμα (π.χ. θα μπορούσα να βάλω άλλον αρμό από πάνω Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.