Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1)Μπορεί να γίνει προσθήκη σε ένα ρετιρέ το οποίο είναι δεύτερη εσοχή, σε πολυκατοικία η οποία έγινε με άδεια του 1969 με σ.δ. 4,6 σε οικόπεδο 248,0 μ² περίπου, ενώ σήμερα ο σ.δ. είναι 3,0 ; 2)Αν με τον ΓΟΚ του 85 η βεράντα του είναι μέσα στο ιδεατό στερεό μπορεί να κατασκευάσει σκέπαστρο με κεραμίδια μέχρι 2,0 μ ύψος και να το κλείσει με τζαμαρία; και αν ναι, απαιτείται οικοδομική άδεια για την κατασκευή του σκέπαστρου και της τζαμαρίας; σημειώνω ότι τοσκέπαστρο θα κατασκευαστεί 0,60μ μέσα από το κιγκλίδωμα. Η δεύτερή μου ερώτηση ισχύει εάν δεν μπορεί να γίνει κανονική προσθήκη στην βεράντα του ρετιρέ.
  2. Μπορεί κάποιος να μου πει σήμερα που βρίσκεται αυτή η ιστορία; Χ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση SIRADRAB.¨Οχι δεν εννοώ μόνο το λογισμικό αλλά γενικά την όλη φιλοσοφία σχετικά με τις οικοδομικές άδειες.θα έλεγα πώς νιώθω σαν ένας νέος μηχανικός που τώρα βγήκα από το πανεπιστήμιο.ποιά είναι η διαφορά από πολεοδομία σε πολεοδομία? και τι εννοείς με ποιές άδειες θα ασχολειθώ?
  4. Είμαι 14 χρόνια στα δημόσια έργα θέλω τώρα να ξεκινήσω και να ασχοληθώ με την έκδοση αδειών. Τι μου προτείνεται για να ξεκινήσω? Δεύτερον αν αξίζει τον κόπο με τα νέα δεδομένα πληρωμής των μηχανικών για τις μελέτες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.