Μετάβαση στο περιεχόμενο

parist43

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.382
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by parist43

  1. καλο θα ηταν οσοι ιδιοκτητες θιγονται απο τις διαταξεις του συγκεκριμενου ΓΠΣ να προσφυγουν στο Ευρωπαικο Δικαστηριο για αποζημιωσεις.Αρκετα με τα ελληνικα καραγκοζιλικια οπου ελαφρα τη καρδια απαξιωνουμε την περιουσια του καθε μικροιδιοκτητη.
  2. να τεθεί σε κοινή χρήση λωρίδα κανοντας το συνηγορο του διαβολου ,θα μπορουσα να πω οτι αλλο θετω σε κοινη χρηση,αλλο παραχωρω λωριδα στην κοινοτητα,αλλο παραχωρω λωριδα για δημιουργια κοινοχρηστου χωρου.Ο νομοθετης του 85 ,θελοντας να ειναι μεσα στα πλαισια της συνταγματικοτητας ,δεν ζητα παραχωρηση κυριοτητας .Το οικοπεδο μενει ως εχει αλλα μια λωριδα του τιθεται σε κοινη χρηση -περιπου μια γενικη δουλεια διοδου για ολους (μεχρι να γινει πολεοδομικη μελετη και να εχουμε νομιμη δημιουργια κοινοχρηστων χωρων. Με αυτο το σκεπτικο ,σωστα η επιτρεπομενη δομηση εννοειται σε ολο το αρχικο εμβαδο-μια που δεν εχουμε μεταβιβαση κυριοτητας δηλαδη μειωση του αρχικου εμβαδου αλλα απλα αφηνεται η χρηση μιας λωριδας του σε ολους.Διαφορετικη ερμηνεια της παραχωρησης λωριδας θα ηταν αντισυνταγματικη συμφωνα με τις ερμηνειες του ΣΤΕ ,αρα καλως στην εν λογω οικοδομικη αδεια δοθηκε δομηση που αναλογουσε στο αρχικο εμβαδο.
  3. σε περιπτωση ανταλαγης ισων τμηματων δεν θεωρειται οτι δημιουργουντε νεα οικοπεδα η γηπεδα και παραμενει η αρτιοτητα (γνωμ 491/86 εγκυκλ 47381/7931/86)
  4. εγω παντως θα επιμεινω -επαναλαμβανοντας τον θαυμασμο μου για την ευσυνειδησια του υπαλληλου-οτι οσοι ειστε πανω απο 40 να κανετε ενα τεστ κοπωσεως ,διοτι ΔΕΝ ειναι σπανια τα περιστατικα αιφνιδιου καρδιακου θανατου-ειδικα σε περιοδους καυσωνα ,και μαλιστα ολοι φευγουν εχοντας πληρη αγνοια οτι επασχαν απο καρδιακη νοσο
  5. Συναδελφε πρωτον ειλικρινη συληπητηρια για τον χαμο του συναδελφου. μην παρασυρεσαι ομως συναισθηματικα ,αν και ειναι κατανοητο.Σιγουρα ΔΕΝ ειναι ολοι οι ΔΥ κακοι,υπαρχουν και εξαιρετοι ΔΥ.κανεις δεν το γενικευει. Απο την αλλη ομως η διαφθορα αλλα και το πως λειτουργει το Δημοσιο ειναι ενα πολυ μεγαλο προβλημα.και σαυτο δεν ευθυνονται μονο καποιοι ΔΥ αλλα και ΕΕ οπως εχω πη και φυσικα η πολιτικη ηγεσια. Και παλι συληπητηρια .ποσο ετων ηταν?μαλλον θα ειχε καρδιακο προβλημα και δεν το ηξερε.Απο μια ηλικια και μετα(40) χρειαζεται ενα τσεκ απ τουλαχιστον μια φορα το χρονο.
  6. και δεν αλαζει οταν υιοθετουμε πληρως τις πρακτικες που κατηγορουμε και οταν θελουμε-απαιτουμε πολιτικους μονο για ρουσφετι.
  7. να δηλωσει οτι του αρεσει και οτι του ταιριαζει.τοσο απλα.
  8. δεν νομιζω.στη στεριανη Ελλαδα ναι.τα νησια ειναι πολυ ακριβα και σε γη και σε τιμες προιοντων (πανακριβα μεταφορικα) και στο τελικο προιον της οικοδομης.
  9. φυσικα και ειναι (ειμαι-ειμαστε) ο πρωτος (και τελευταιος) ενοχος.
  10. μα γιατι να μην παρεις ομολογα γερμανιας πχ η γαλλιας,οπως ειπε ο συναδελφος?
  11. γιατι να παρει μεταχειρισμενο οταν με 2700 περιπου παιρνεις καινουργιο το 105Ν της Τοpcon?το μεταχειρισμενο μπορει να εχει πεσει,μπορει ενα σωρο. Κατα την αποψη μου σημερα τα οργανα ειναι παμφθηνα,δεν νοοειται αγορα μεταχειρισμενου. Εχουν περασει οι εποχες που για να παρεις ενα αναλογικο θεοδολιχο ηθελες μισθους ενος ετους.
  12. καλη ιδεα.και ετσι εξασφαλιζεις τα λεφτα σου απο πιθανη χρεωκοπια.μπορει καποιος στην Ελλαδα να αγορασει γερμανικα πχ ομολογα?
  13. το σκυλοσπιτο εχει και ενα αλλο γνωρισμα-χαρακτηριστικο:πολυ xαμηλο υψος.
  14. Σωστα αυτα ,ομως ειχε υπαρξει υπερβολη. Οι τραπεζες εκαναν τα αδυνατα δυνατα να δωσουν δανειο στον οποιοδηποτε,και κατασκευαστης εγινε ...οποιος ασχετος μπορεις να φανταστεις...........
  15. τοτε εισαι καλυτερα και απο Θεος.
  16. ε καλα και εδω δεν ειμαστε λογικοι..οταν θελουμε ελαχιστη αμοιβη 1300 για ενα τοπογραφικο για ενα οικοπεδακι 100τμ στη κατω κωλοπετεινιτσα.......και οταν αυτο συμβαινει με νομο του κρατους
  17. off topic εγω παντως αν ημουν ΙΟ θα εστηνα ενα μπαρακι η θα πουλουσα με μια βαρκα αναψυκτικα στους λουομενους στις ακτες και δεν θα ασχολιομουν με ελκυστηρες... (το χειμωνα συζητιεται-αλλα το καλοκαιρι............δυσκολα)
  18. ας με συγχωρησουν οσοι συναδελφοι ΑΤΜ εχουν αντιθετη αποψη ,αλλα ο Gousgounis εχει δικηο.η να το πω διαφορετικα "μωραινει ο Κυριος (οποιους) βουλεται απωλεσει.." Αυτα συμβαινουν οταν τις αποφασεις τις παιρνουν σε γραφεια Αθηνων ,που δεν εχουν δει ποτε "κοτετσι" οπως χαρακτηριστικα λεει ο συναδελφος ανωτερω. και οταν αυτο το "κοτετσι" στοιχιζει οσο η Ελαχιστη. εχουμε αντιληφθη οτι με 500 ευρω το ξενο εργοστασιο σου πουλαει ολοκληρο παπι η ζουμε ακομα και τωρα που εχουμε πεσει στον γκρεμο στην κοσμαρα μας?
  19. Aφγανισταν. http://www.capital.gr/News.asp?id=990473 (τελικα παντα εξηγειται γιατι γινεται πολεμος)
  20. εχω την εντυπωση οτι γινεται πανελαδικα.η αληθεια ειναι οτι ειχαμε φθασει πολυ πολυ κατω.ξεπερασαμε και την Ουγκαντα.
  21. ελα ντε...απλα η κατασταη εχει φθασει στο απροχωρητο.προχωρας στο δρομο και τα ακους...
  22. και ετσι που το πανε ,ισως συνεχισουν με "νομιμοποιησεις" καταπατημενης δημοσιας γης. Εχτισες στο δασος?πληρωσε και ειναι δικο σου. το ιδιο και στον αιγιαλο κλπ κλπ κλπ
  23. Eδω σα συμφωνησω απολυτα με τον astranalisis. Οχι theo δεν ειναι ο πολιτικος που κανει την ζωη μας αβιωτη.Η καθημερινοτητα εχει γινει εφιαλτης απο τον καθε ενα που ειναι σε ενα ποστο(μπορει να ειναι και απλος γραματεας ) και κανει καταχρηση εξουσιας ,ειναι διεφθαρμενος απαξιωνει δημοσια περιουσια χρηματιζεται κλπ κλπ. Οι πολιτικοι φταινε στο οτι δεν καταφεραν -και δεν επεδιωξαν -να δημιουργηθει ενα κρατος που θα συλαμβανει αλλα και θα τιμωρει παραδειγματικα ολους αυτους. Ο εφιαλτης ειναι αυτα τα "κουνουπακια" που καθημερινα τα συναντω ,και οχι ο ελεφαντας που μπορει και να μην τον βρω ποτε μπροστα μου
  24. και το κυριωτερο:αν μπαινει αξιοκρατικα ,που σχεδον παντοτε ,δεν μπαινει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.