Μετάβαση στο περιεχόμενο

hektor

Core Members
  • Περιεχόμενα

    773
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hektor

  1. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος. Ενώ έχω πληρώσει τις εισφορές Νοεμβρίου από της 20 Δεκεμβρίου στο εφκα μου βγάζει ακόμα στις οικονομικές εκκρεμότητες το ειδοποιητήριο. Στις καταβολές φαίνεται ότι έχει πληρωθεί αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι "Συμπεριλήφθηκε στην Εξόφληση". Τι θα μπορούσε να συμβαίνει;
  2. Ήμουν παράλληλα και μισθωτος έως 10/2023 . Πιστεύω μετά την εκκαθάριση θα δω ειδοποιητηριο. Ευχαριστώ!
  3. Αν δεις στην φώτο που ανέβασα στο προηγούμενο ποστ πάνω γραφει δεν υπάρχει τρέχουσα εισφορά και δεν υπάρχει κωδικός πληρωμής. Από κάτω όμως ακριβώς έχει τον μήνα Νοέμβριο 240€ Ίσως χρειάζεται να γίνει πρώτα εκκαθάριση για το 2023 γιατί μέχρι 10/2023 ήμουν παράλληλα κια μισθωτος .
  4. Καλησπέρα. Που βρίσκουμε ρε παιδία τον κωδικό πληρωμής ....την ταυτότητα οφειλής ? Ευχαριστώ!!
  5. Υδε για κοινόχρηστο ρολόι με ανελκυστήρα. Νέα εγκατάσταση. Παίρνει ρεύμα για πρώτη φορά. Χρειάζεται ξεχωριστή ΥΔΕ για τον ανελκυστήρα? Ευχαριστώ!
  6. Καλημέρα. Εγώ ήθελα να ρωτήσω για τους μηχανικούς ΤΕ που θεωρούν τις υδε στο τεε ξέρει κάποιος να μας πει πως θα γίνει η ψηφιακή θεώρηση από το τεε ;; Έως τώρα γινόταν με αυτοπρόσωπη παρουσία στο τεε .
  7. Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μας πει πως θα γίνει η ψηφιακή θεώρηση των υδε από το ΤΕΕ για τους ΤΕ? Έως τώρα γινόταν με αυτοπρόσωπη παρουσία στο ΤΕΕ.
  8. Καλημέρα. Κάποιο εργαστήριο για καλιμπαρισμα ξέρει κανείς? Έχω ένα testboy tv455..δεν νομίζω να έχει θέμα αλλά μετά από πολλά χρόνια λέω να το στείλω για διακριβωση.
  9. Θα ανοίξουν τελικά για το κοινό ;; Μακάρι γιατί η ΔΟΥ οπου ανήκω είναι η χειρότερη στην Ελλαδα ..Απαντάνε μετά από 2 έως 6 μήνες στα mail 😂 ακόμα και μέσα απο τα "αιτήματα μου " . Το ίδιο μάλλον συμβαίνει και με την ΑΑΔΕ ...έχω στείλει 3 email εδώ κ ένα μήνα και δεν απαντάνε . Το κράτος υπόσχεται ηλεκτρονική εξυπηρέτηση χωρίς κόπο και ταλαιπωρία στους πολίτες αλλά δυστυχώς η εξυπηρέτηση αυτή είναι χάλια ..
  10. OK καλά τα λες αλλά εφόσον δεν βλέπω να λυθεί το πρόβλημα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ;; Αν δεν χαρακτηρίσω τα τιμολόγια δεν θα φαίνονται στο συνοπτικο βιβλίο άρα ούτε ο ΦΠΑ θα μπορεί να υπολογιστεί.
  11. Επανέρχομαι στο πρόβλημα που έχω με το mydata όπου μου δείχνει σφάλμα κατά το άνοιγμα των παραστατικών με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω χαρακτηρισμό εξόδων. Οι τύποι εκεί στην aade είναι αδιορθωτοι...δεν απαντανε στα mail και στο τηλέφωνο που έχουν λένε πρέπει να περιμένω απάντηση. Να πω ότι τα παραστατικά του τρέχοντος μήνα ανοίγουν μια χαρά ..από Φεβρουάριο και πριν τίποτα σφάλμα της εφαρμογής λέει. Έχω 3 τιμολόγια εξόδων Φεβρουαρίου τα οποία δεν μπορώ να χαρακτηρίσω λόγω σφάλματος της εφαρμογής και δεν βλέπω κ να λυθεί το θέμα σύντομα. Μπορώ να τα καταχωρήσω στο συνοπτικο βιβλίο με τη φόρμα καταχώρησης η θα υπάρχει θέμα??
  12. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά εμένα εδώ και 2 εβδομάδες στην αναζήτηση παραστατικών οταν πάω να ανοίξω ένα παραστατικό για να το χαρακτηρίσω μου βγάζει το μήνυμα σφάλματος που βλέπετε στη φωτο. Εχω στείλει email στην aade αλλά δεν απαντάνε ..Ξερει κάποιος συνάδελφος ένα τηλέφωνο να μπορώ να επικοινωνήσω ?
  13. Εμένα όταν κάνω κλικ πάνω σε παραστατικό δεν το ανοίγει..μου βγάζει μήνυμα τεχνικού προβλήματος..Έχει 1 εβδομάδα τώρα κ δεν απαντάνε ούτε στα mail
  14. Ρε παιδιά έχει κ άλλο πρόβλημα με την εμφάνιση και εκτύπωση των παραστατικών η μόνο εγώ? Εδώ κ μια εβδομάδα στην αναζήτηση παραστατικών μου εμφανίζει τα παραστατικά αλλά δεν μου τα ανοίγει για εκτύπωση η για να τα χαρακτηρίσω (εξόδα).Τους έχω στείλει email 2 φορές και με έχουν γράψει κανόνια και μέσο taxis.
  15. Tι έχει πάθει το mydata που έχει από έχθες και δεν σε αφήνει να ανοίξεις και να εκτυπώσεις τα παραστατικά ?
  16. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας. Έπρεπε να σημειώσω την καθαρή αξία κ όχι το φπα.
  17. Δεν μου δώσανε κάποιο τιμολόγιο αλλά πιθανών θα έχουν κόψει. Έκανα ξανά προσπάθεια αλλά μου ξαναβγάζει ένα λάθος
  18. Ναι μπορώ να το επιλέξω. Το ανοίγω κανονικά ..επίσης συνεχίζει να εμφανίζεται στο συνοπτικο βιβλίο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.