Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

areti.m

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by areti.m

  1. Σε περίπτωση που έχουν χαθεί απο ένα φάκελο όλα τα σχέδια, εκτός απο ξυλότυπους, και ο ιδιοκτήτης του ισογείου καταστήματος θέλει να πουλήσει το κατάστημα σε νέο ιδιοκτήτη ο οποίος θέλει να το κάνει φαρμακείο, απαιτείται ανασύσταση φακέλου με αρχιτεκτονικά- υδραυλικά- ηλεκτρολογικά σχεδια ? Ποια η τάξη μεγέθους της αμοιβής του μηχανικού για τα παραπάνω αν τα τετραγωνικα μέτρα του καταστήματος είναι 55,00 ? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη συμβολή σας!
  2. Καλημέρα! Αποθήση σε ισόγειο πολυκατοικίας η οποία χρησιμοποιείται ως γκαράζ, μπορεί να τακτοποιηθεί με τον Ν. 3843/10 ή χρειάζεται να βγάλει καινούρια άδεια για κλειστή θέση στάθμευσης?
  3. Καλημέρα! Σε υπόγειο κατάστηματος στο οποίο υπάρχει wc και έχει γίνει αλλαγή χρήσης σε κατάστημα, στο εμβαδόν προσμετρώνται και τα τετραγωνικά του wc καθώς και της εσωτερικής σκάλας που οδηγεί απο το ισόγειο κατάστημα στο υπόγειο ή όχι??
  4. Καλημέρα. ως νέα μηχανικός χρειάζομαι τη βοηθεία σας.. θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι η διαδιακασία για κατοχύρωση θέσης σταύθμευσης στον ακάλυπτο και ποια είναι η κατώτατη αμοιβή για την παραπάνω διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ!!
  5. καλησπέρα. Ως νέα έχω μερικές απορίες κ θα ήθελα λίγη βοήθεια: 1) Σε περίπτωση είσπραξης της χαμηλότερης αμοιβής, δηλ 286,01 με Φ.Π.Α αναγράφουμε στην απόδειξη παροχής υπηρεσίων την παρακράτηση του Φ.Ε.Μ ακόμη και αν δεν έχει εισπραχθεί το ποσό του Φ.Ε.Μ απο τον πελάτη? 2) εαν υπάρχουν τρείς ιδιοκτησίες που τακτοποιήθηκαν στο όνομα του ίδιου ιδιοκτήτη , μπορεί να κοπεί 1 απόδειξη παροχής συνολικά ? Ευχαριστώ πολύ!
  6. Καλησπέρα! θα ήθελα να μάθω το κόστος για τη νομιμοποίηση ενός υπογείου. ευχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα! θα ήθελα να μάθω την διαδικασία για κατοχύρωση ανοιχτής θέσης σταθμευσής στον ακάλυπτο. Τι έγγραφα απαιτούνται και ποια ειναι η αμοιβή? ισχύει η ελάχιστη αμοιβή σε αυτή τη περίπτωση? ευχαριστώ πολύ!
  8. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς το Σ. Δ στον Χολαργό? η οδός είναι η Αγ. Ιωάννη Θεολόγου. Ευχαριστω πολύ!!!!!
  9. Καλησπέρα! θα ήθελα να μάθω σε ποια πολεοδομία υπάγεται ο δήμος Κηφισιάς , και για την ακρίβεια Ν. Κηφισιάς? Ευχαριστώ πολύ!
  10. Καλησπέρα! θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω την τιμή ζώνης κάθε περιοχής για τον υπολογισμό του ειδικού προστίμου για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων? Ψάχνοντας για μια συγκεκριμένη περιοχή άλλη τιμή αναγράφεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ και άλλη τιμή δίνει το : http://www.gsis.gr/ANTIKEIMENIKES_AXIES_2007/PERIFEREIES.html. Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά?
  11. kalispera! tha hthela na mathw apo pou mporw na vrw thn timh zwnhs gia ton upologismo tou eidikou prostimou gia thn taktopoihsh twn imiupai8riwn? Psaxnontas gia mia sugkekrimenh dieu8unsh allh timh dinei o logariasmos ths DEH kai allh timh to site www.gsis.gr/ANTIKEIMENIKES_AXIES_2007/PERIFEREIES.html. Gia poio logo uparxei auth h diafora?????? Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.