Jump to content

daergon

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ουδέτερη

1 Follower

About daergon

 • Rank
  Μέλος
 1. 174 downloads

  Περιλαμβάνει τα αρχεία: - Αίτηση για ΦΒ ΧΤ επί γηπέδου μέχρι 100 kW - Αίτηση για ΦΒ MT επί γηπέδου άνω των 100 και έως 500kW
 2. 74 downloads

  Νέα Αίτηση αγροτών ΧΤ επί γηπέδου μέχρι 100 kW
 3. 113 downloads

  Νέα αίτηση σύνδεσης Ειδικού Προγράμματος V.21.10.10
 4. 174 downloads

  Περιέχει τα παρακάτω αρχεία: - Έντυπο αίτησης σύνδεσης Φ/Β επί γηπέδου ισχύος μέχρι και 100 kW για εκκρεμή στη ΡΑΕ αιτήματα που περιέρχονται στη ΔΕΗ βάσει του άρθρου 15 παρ. 2 του Ν.3851/2010 - Έντυπο αίτησης σύνδεσης Φ/Β επί γηπέδου ισχύος άνω των 100 kW και έως 1 ΜW για εκκρεμή στη ΡΑΕ αιτήματα που περιέρχονται στη ΔΕΗ βάσει του άρθρου 15 παρ. 2 του Ν.3851/2010 - Έντυπο Αίτησης Σύνδεσης για Φ/Β επί γηπέδου ισχύος άνω των 100 kW και έως 150 kW για κατόχους εξαίρεσης από άδεια παραγωγής από τη ΡΑΕ
 5. 139 downloads

  Περιλαμβάνει τα αρχεία: - Αίτηση για ΦΒ ΧΤ σε κτίριο μέχρι 100kW. V.22.10.10 - Αίτηση για ΦΒ MT σε κτίριο άνω των 100 kW
 6. http://www.dei.gr/Default.aspx?id=48821&nt=19&lang=1 Δυνατότητες απορρόφησης ισχύος σταθμών ΑΠΕ από το Δίκτυο Διανομής Δεδομένα Απριλίου 2011 Εισήγηση της ΔΕΗ προς ΡΑΕ για τον προσδιορισμό της δυνατότητας απορρόφησης διεσπαρμένης παραγωγής από το Δίκτυο Διανομής Δυνατότητες σύνδεσης σταθμών ΑΠΕ ανά περιφέρεια Δεδομένα ΥΣ ΥΤ/ΜΤ και σταθμών ΑΠΕ ανά περιφέρεια Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων Συνοπτικά στοιχεία σταθμών ΑΠΕ
 7. Σωστοί οι tsilena και gts007..! Σε σπίτια δεν θέλεις το συμβόλαιο του χωραφιού. Θέλεις το συμβόλαιο του σπιτιού και επειδή μιλάμε για πολλούς ορόφους γίνεται και η σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Όσα ονόματα αναφέρονται μέσα σε αυτήν τόσοι είναι οι ιδιοκτήτες και χρειάζεται από τον καθένα η υπεύθυνη δήλωση (φυσικά όχι από αυτόν που θα βάλει το φ/β). Στην προκειμένη περίπτωση στο σπίτι θα έχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας που θα λέει π.χ. ότι ο υιός έχει τον 2ο όροφο και ο πατέρας τον 1ο. Ο υιός βάζει φ/β στο ρολόι του και παίρνει υπεύθυνη δήλωση από τον πατέρα. Φυσικά εάν υπάρχει επικαρπία στην μέση αντιμετωπίζεται! Πάντα να ρωτάτε. Οι πελάτες λένε τα μισά. Έχω περίπτωση που είχε μια κυρία την ψιλή κυριότητα και η μάνα της την επικαρπία. Έλεγε μόνο αυτή είναι ιδιοκτήτης και μια ξαδέρφη. Της λέω θέλω και την σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και τελικά φάνηκαν 3-4 ιδιοκτήτες (ένας σε διαμέρισμα, ένας στα μαγαζιά κτλ).
 8. Παιδιά βγήκε και η 8η ανακοίνωση της ΔΕΗ όσοι πιστοί προσέλθετε. Επίσης όσοι χρησιμοποίησουν την αποδοχή όρων παραπάνω και δεν έχετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να γράψετε επίσης π.χ. Λόγω αδυναμίας να προσκομίσω εμπρόθεσμα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (π.χ. Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας) οφειλόμενης όχι σε δική μου υπαιτιότητα αλλά σε υπαιτιότητα της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου ...............(ή δασαρχείου ή οτιδήποτε), δεσμεύομαι ότι θα προσκομίσω τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εντός τριών (3) μηνών.
 9. Είναι υπουργική απόφαση να τα δέχεται και τα δύο η ΔΕΗ και εγώ την διάβασα αλλά δεν το βρίσκω σε επίσημο site. Το έχει σαν απλή παράθεση στο http://www.poseh.gr/ .
 10. Ήδη γνωστή εταιρία της Γερμανίας στην τελευταία έκθεση φ/β InterSolar πριν λίγο καιρό προσφέρει για εκεί διακόπτη που σε περίπτωση φωτιάς απομονώνει το φ/β και επιτρέπει την πυρόσβεση. Ναι ήδη το έχουν λύσει το πρόβλημα και όχι δεν θα εφαρμοστεί γρήγορα στην Ελλάδα.
 11. Πανικός θα γίνει. Δίνουν 5 μέρες σε όλους τους αγρότες αλλιώς θα πάνε αρχείο 1 Αυγούστου? Πόλεμος! Έτσι κι αλλιώς δάνειο δεν παίρνουν με τίποτα οι αγρότες και οι διαδικασίες είναι πίσω 6 μήνες ήδη...
 12. Εννοούν την χωροθέτηση των πάνελ και σαν εγκεκριμένη πολύ απλά να την σφραγίσεις..Τυπικό για να φανεί ότι είναι όλα νόμιμα και τα έχεις ελέγξει σαν μηχανικός..Αφού πάρεις το οκ να μην τα τοποθετήσεις όπως νάναι σε πέργκολες και αλλού που απαγορεύεται και δηλώνεις άλλα στην ΔΕΗ και το παίζεις και ανήξερος μετά.. (για σπιτικά)
 13. Ευχαριστώ Sunpower για την διασταύρωση..Βρήκα και το Νόμο και απόλα..Απλά το άφησα μια μέρα που δεν προλάβαινα να κάτσω να διαβάσω τους νόμους..Ετοιμάστηκα και είμαι έτοιμος..
 14. Μου έτυχε μια περίπτωση με 100kW με τράκερ! Τελικά χρειάζονται 5μ από τα όρια του οικοπέδου ή 2xύψος του τράκερ? Η απόσταση μετριέται εώς την βάση του τράκερ ή εώς την άκρη του ιστού του τράκερ? Ευχαριστώ!
 15. Ο νόμος Γερμανίας δεν νομίζεις είναι λίγο άσχετος? Ελλάδα δεν είμαστε..? Εννοείς μάλλον και αν λήξει το 20ετές συμβόλαιο? Τότε κατά 99% κάνεις νέο με την καινούρια τιμή. Δεν ξέρω αν γίνεται επέκταση του ήδη υπάρχοντος.!? Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι και έχεις συμβόλαιο ισχύει μέχρι το τέλος του, θα χάνεις παραγωγή για λίγο καιρό που θα είσαι offline με το σύστημα της ΔΕΗ για την ανακατασκευή και μετά θα ζητήσεις επανασύνδεση. Νομίζω είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί κάποιος με επένδυση 20 χρόνων να σου απαντήσει κάτι τέτοιο. Ρωτάς την ΔΕΗ και ότι σου πούνε (σε 20 χρόνια μπορεί να γίνονται όλα διαφορετικά να μην ισχύει τίποτα απ'ότι λέμε.)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.