Jump to content

pggiotas

Core Members
 • Posts

  515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pggiotas last won the day on February 19 2016

pggiotas had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Χαλκίδα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

2,943 profile views

pggiotas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

206

Reputation

 1. Μήπως θα έπρεπε η προσθήκη αρνητικών κ' θετικών "ψήφων" να συνοδεύεται και από την εμφάνιση αυτού που τις βάζει???..... Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει η ασφάλεια (κατ' εμέ ασυδοσία) της ανωνυμίας.... Υ.Γ. Δεν συμφωνείς με κάτι???.... απόλυτα σεβαστό..... Αιτιολόγησε το όμως.....
 2. Αυτά λες συνάδελφε dib και σου βάζουν αρνητικές..... Τί να πω ...... Όπως είναι γνωστό όλοι οι Μηχανικοί της Ελλάδας τα ξέρουν όλα..... Μία θετική από εμένα.....
 3. Φ Αν δεν κάνω λάθος ο Ν. 4122/2013 δεν αναφέρει πουθενά ότι εξαιρούνται από υποχρέωση ΠΕΑ οι γονικές παροχές.... Σίγουρα εξαιρούνται αλλά μάλλον αναφέρεται σε κάποια εγκύκλιο.... Τώρα για το θέμα της έκδοσης Η/Τ, θεωρώ ότι μπορεί το ΠΕΑ να μην ήταν υποχρεωτικό στις γονικές παροχές (ο μόνος λόγος που μπορώ να υποθέσω ήταν η επιπλέον τρομακτική οικονομική επιβάρυνση 🤣.....) αλλά θα πρέπει να εκδίδεται στα πλαίσια έκδοσης Η/Τ.... Εκτός αν υπάρχει κάποια διευκρίνιση που μου διαφεύγει.... Υ.Γ. Η πρώτη εγκύκλιος που βρήκα είναι της συντονιστικής επιτροπής συμβολαιογράφων Ελλάδας που εξαιρεί τις γονικές παροχές από έκδοση ΠΕΑ και είναι η 10 με αρ.πρωτ. 22 από 26/1/11....
 4. Δεν βγαίνει ΠΕΑ σε κανένα από τα 2…. Η αποθήκη λόγω χρήσης και το διαμέρισμα λόγω μη αποπεράτωσης ……
 5. Βγήκε και ανακοίνωση στην σελίδα του Εξοικονομώ …. 4 με 15 Απριλίου η νέα προθεσμία ολοκλήρωσης των αιτήσεων που ήταν σε επεξεργασία ….
 6. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το θέμα με τις παρατάσεις ….. Ιδιως σε προγράμματα που επαναλαμβάνονται όπως το Εξοικονομώ ….. Όσοι το έμαθαν την τελευταία στιγμή ας ετοιμαζόντουσαν για το επόμενο … το μόνο που κατάφεραν αυτές οι συνεχόμενες παρατάσεις είναι η αναπόφευκτη αύξηση των απαιτούμενων μορίων για την εισαγωγή ….
 7. Υπάρχει και ο Πανελλήνιος σύλλογος συμβολαιογράφων που μπορεί να απευθυνθεί η ¨αλανθαστη¨ ….. Ενημερώνεις τον δικηγόρο του πελάτη σου ότι η συμβολαιογράφος έχει δική της προσωπική ερμηνεία των εγκυκλίων και άσε τους να τα βρουν μεταξύ τους…. Εγώ δεν θα άλλαζα σωστό ΠΕΑ για κανέναν απολύτως λόγο…..
 8. Δεν σου διαφεύγει τίποτα απολύτως ….. Ειναι υποχρεωμένη τα δεχθεί το ΠΕΑ που έχεις εκδόσει … Είναι σύνηθες πρόβλημα με τους συμβολαιογράφους (ευτυχώς με ένα μικρό ποσοστό) που θεωρούν τον εαυτό τους φωτεινό παντογνώστη και συγγενή του Πάπα ….. Έχω τσακωθεί αρκετές φορές …. Μία μου είχε ζητήσει 2 πρωτότυπα ΠΕΑ….
 9. Είχε βγει ανακοίνωση ότι λόγω μεταφοράς του συστήματος στην ΓΓΠΣ (ή κάπως έτσι) δεν θα λειτουργεί μέχρι αύριο στις 08:00….
 10. Η ύπαρξη Α/Θ δεν συνεπάγεται αυτόματα κατηγορία B´…. Σελ 163 ΤΟΤΕΕ -1. 1. Αυτόματος ανεξάρτητος έλεγχος της λειτουργίας των τερματικών μονάδων ανά λειτουργικό χώρο…..
 11. Το κατάπτυστο αυτό πανό ήταν αναρτημένο σε ολη την διάρκεια του αγώνα …. Που ήταν η διοίκηση και η αστυνομία ???…. οταν άρχισαν να τους κράζουν τότε βγήκε μια αστεία ανακοίνωση ότι δεν εκφράζουν τον λαό του ΠΑΟΚ κτλ….. εννοειται ότι δεν εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά όπως φαίνεται δεν ενοχλεί αρκετούς από αυτούς που είναι σε διάφορα κέντρα διοίκησης και εξουσίας …. Για να μην πω ότι τους βολεύει και αυτή η αθλιότητα ….. Αν τολμήσει όμως κανείς να επιβάλει ποινές τότε θα ενωθούν όλοι και θα φωνάζουν ότι κυνηγάν την ομάδα τους….
 12. Είναι νωρίς ακόμη..... Μέχρι να καθαρογραφτεί και να αναρτηθεί δεν θα θέλει 3-4 ημέρες????.....😂
 13. Αν θυμάμαι καλά ειπώθηκε ένα νούμερο κοντά στις 80000 αιτήσεις ….
 14. Πραγματικά δεν έχει νόημα αυτή η παράταση από την στιγμή που υποτίθεται ότι το πρόγραμμα θα τρέξει για άλλα 3 χρόνια..... Τον Νοέμβριο θα ασχολούμαστε με αυτούς που δεν μπήκαν στο υπάρχον πρόγραμμα και θα θέλουν να ενταχθούν στο επόμενο με τις αλλαγές που διαχρονικά υπάρχουν σε κάθε νέα προκήρυξη....
 15. Μόλις ανακοίνωσε παράταση υποβολής αιτήσεων ο Υπουργός μέχρι 15/3....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.