Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

peggie

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

peggie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ζητούσα την επιείκειά σας για τις ελλειπείς γνώσεις μου. Δούλεψα 1 χρόνο, έκανα οικογένεια και τώρα ας πούμε ότι αρχίζω ξανά από την αρχή, έχοντας χάσει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις. Το συμβόλαιο έγινε το 2003 και όχι το 2004 και στο οποίο φαίνεται η κατάτμηση. Ολόκληρο το κομμάτι βρίσκεται εντός οικισμού.
  2. Γεια σε όλους. Επειδή πρόκειται για προσωπικό θέμα θα ήθελα πληροφορίες αλλά και συμβουλές από όποιον γνωρίζει. Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο 9στρεμάτων εντός οικισμού με πρόσωπο 50μ. σε Δημοτικό δρόμο. Αυτό χωρίστηκε στη μέση παράλληλα στο δρόμο, με τοπογραφικό που έγινε το 2004, οπότε και το ένα έμεινε τυφλό με σκοπό μελλοντικά να διανοιχθεί ιδιωτικός δρόμος στο πλάι. Ο γείτονας μου πρότεινε να παραχωρήσω 2.50μ. και άλλα τόσα αυτός για να δημιουργηθεί δρόμος, κάτι το οποίο με εξυπηρετεί αφάνταστα. Τί βαρύτητα θα έχει στο μέλλον ένα ιδιωτικό συμφωνητικό; Θα πρέπει να γίνουν συμβόλαια με νέα τοπογραφικά όπου θα φαίνεται και ο δρόμος; Αν ΝΑΙ τα όρια του αγροτεμαχίου θα παραμείνουν τα ίδια ή θα τα δείξω στη μέση του δόμου που θα δημιουργηθεί; Το κομμάτι του δρόμου θα αφαιρεθεί από τα τετραγωνικά του αγροτεμαχίου; Για να μη γίνομαι κουραστική με ερωτήσεις κάθε απάντηση ή συμβουλή είναι δεκτή. Θα σε παρακαλούσα να αναγράψεις την ΑΚΡΙΒΗ σου ειδικότητα. Ευχαριστώ, GRTOPO
  3. Ευχαριστώ Earling και Myri. ------ Συγνώμη Erling.
  4. Γεια σε όλους. Ζητώ τα φώτα σας στο εξής: Έχω ένα ημιυπαίθριο χώρο με μια ανοιχτή πλευρά πλάτους 3.50μ. στο ισόγειο τον οποίο συνυπολογίζω στο συντελεστή όγκου. Ακριβώς από κάτω στο υπόγειο υπάρχει ο ίδιος χώρος με ύψος 0.80μ. από το έδαφος. Αυτός ο χώρος είναι ημιυπαίθριος; Μετράει στο συντελεστή όγκου; Είναι απαραίτητη προυπόθεση η δυνατότητα μετακίνησης και προσωρινής παραμονής ανθρώπου στο χώρο για να θεωρηθεί ημιυπαίθριος; Γιατί εδώ με 0.80μ. ύψος μόνο τα κατοικίδια του ιδιοκτήτη θα μπορέσουν να περάσουν από εκεί.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω αρκετά πράγματα ακόμα. Η επιμονή για κατάτμηση δεν είναι δική μου αλλά του ιδιοκτήτη και είναι τελική.
  6. Ο ιδιοκτήτης θα το μοιράσει στα 2 παιδιά του και με ρωτάει αν αυτός που θα πάρει το τυφλό κομμάτι θα έχει πρόβλημα με το δρόμο αν αργότερα θελήσει να το πουλήσει. Και κάτι ακόμα: Σε λίγα χρόνια θα μπει στο σχέδιο πόλης. Αν δημιουργηθεί ιδιωτικός δρόμος κάθετα στο πλάι των 2 τμημάτων θα ληφθεί υπόψη όταν θα γίνει η ρυμοτόμηση, ώστε να μη κοπούν τα οικόπεδα στη μέση και χαθεί η αρτιότητα;
  7. Αγροτεμάχιο 9 στρ. εντός οικισμού θα μοιράστει στη μέση.Το πρώτο έχει πρόσωπο σε δρόμο ενώ το δεύτερο έμεινε τυφλό.Να δημιουργηθεί τώρα ιδιωτικός δρόμος και να φανεί στο τοπογραφικό που θα γίνει; Αν δε φανεί δρόμος θα έχει προβλήματα το τυφλό κομμάτι αν χρειαστεί να πουληθεί ή να οικοδομηθεί;
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω τί χρειάζεται να γίνει στην παρακάτω περίπτωση.Εντός οικισμού υπάρχει διώροφο κτίσμα προ του '55. Σε αυτό έχει γίνει προσθήκη κατ' επέκταση πριν το 1983. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάλυψη και δόμηση. Επίσης στο ίδιο οικόπεδο έχουν κατασκευαστεί 2 αποθήκες πριν το 1983. Το 2004 πέτρινη περίφραξη και κιόσκι με σκεπή.Δεν υπάρχει άδεια για τίποτα. Πόσο στοιχίζει μια τέτοια νομιμοποίηση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.