Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

vroum

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vroum's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό που αναφερει ο προισταμενος της πολεοδομίας απαιτει τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου νομίζω το οποίο είναι αρκετα χρονοβόρο. Ισως μια πράξη αναλογισμού για αρχή να ειναι η πιο πρόσφορη λύση. ΄Προφανώς ο δρόμος Α ειναι τώρα ρυμοτομουμενη ιδιοκτησία κάποιου. Παντως αν προχωρήσει η πράξη αναλογισμού και καθαρισει ο δρόμος χρειαζεσαι και μια υψομετρική μελέτη αστικής οδοποιίας για το τμήμα αυτό.
  2. Αυτές ειναι όλες οι κατηγορίες http://www.ypex-mele.gr/eC_PageItem.asp?lg=GR&id=102 νομίζω θέλουν κανα 2μηνο να εκδώσουν πτυχίο.
  3. Θα ήθελα να ζητήσω συμβουλη απο παλαιότερους σχετικά με την δεύτερη κατηγορία μελετών που θα δηλώσω για την λήψη μελετητικόυ πτυχίου απο το ΥΠΕΧΩΔΕ. Προφανώς η πρώτη ειναι η 16 κατηγορία (τοπογραφικά) και καλοβλέπω την 10 (οδοποιία). Ειχα ακούσει οτι η 27 (περιβαλλοντικά) έχει ενδιαφέρον και νομιζω εχουμε δικαίωμα να την παρουμε. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.