Μετάβαση στο περιεχόμενο

IRAK

Members
  • Περιεχόμενα

    32
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by IRAK

  1. Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζετε Τ.Ζ. 2016 για Σάντας 13 κ΄ Αλ. Ακριτίδου,Καλαμαριά, Τ.Κ. 55131.Σας ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζετε Τ.Ζ. 2016 για Δήλου 3 κ΄ Βρυούλων, Καλαμαριά Τ.Κ. 55132 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Δηλαδή για παράδειγμα, σε τοπογραφικό αδείας του 1998 που χρησιμοποιείται για Ν.651/77 για αγοραπωλησία ακινήτου πρέπει να γίνει νέο και σε ηλεκτρονική μορφή;
  4. Να ρωτήσω κι εγώ εάν γνωρίζει κανείς.Τιμή Ζώνης για Δρυμό Θεσ/νίκης εκτός σχεδίου.Τώρα ανήκει στον Δήμο Ωραιοκάστρου τοπική κοινότητα Μυγδονίας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. Θα γίνεις εκπαιδευτικός σε μηχανολογικά θέματα που θα διδαχθείς και εάν συνεχίσεις και στο 5ο έτος θα πάρεις πτυχίο και Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε. με τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα.
  6. Τέτοιο πτυχίο δίνει μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ.Μπες στο aspete.gr για περισσότερες πληροφορίες.
  7. 1 με 2 εργάσιμες ημέρες περίπου και εάν καθυστερήσουν τηλεφώνησέ τους για να τους πιέσεις.
  8. Δηλαδή η διαδικασία υποβολής σχεδίων πήρε παράταση πέραν τις 30/09, λόγω μεταφοράς τις διαδικασίας από τον 4014 στον 4178: Και κάτι ακόμη.Θα ξεκλειδώσει και το σύστημα για αυτούς που θέλουν για παράδειγμα να συμπληρώσουν στην ομάδα έργου κάποιο συνάδελφο που για κάποιο λόγο δεν μπήκε μέχρι σήμερα: Μιλάω για περιπτώσεις προσωρινής υπαγωγής.
  9. Θέλει κανονικά άδεια δόμησης,απλά δεν θέλει άδεια από τον Δήμο για κατάληψη πεζοδρομίου...
  10. Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος εάν χρειάζεται διάγραμμα δόμησης για έκδοση άδειας δόμησης για βαφή όψης κτιρίου και εάν ναι ποια θα είναι η μορφή του και τι στοιχεία θα περιλαμβάνει.Τονίζω ότι είναι για βαφή πρόσοψης πολύ παλαιού κτιρίου.
  11. tzaneto καλημέρα. Όταν με το καλό τελειώσεις να πας να γραφτείς στην ΕΕΤΕΜ της περιοχής σου και αυτοί θα σε κατατοπίσουν για τα πάντα. Δες και στο site:www.eetem.gr Πάντως οι Μηχανικοί Τ.Ε. για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος ασφαλίζονται στον ΟΑΕΕ και όχι στο ΤΣΜΕΔΕ εκτός αν έχουν εργολαβικό πτυχίο (ΕΔΕ).
  12. Το β είναι: μετράει από την ημερομηνία πληρωμής του παραβόλου και αφού το υποβάλεις ξανά για να περάσει στο σύστημα σε κατάσταση προσωρινής υπαγωγής.
  13. Εάν η πρώτη δόση δεν καταβληθεί μέσα στην προθεσμία ή εάν ο ιδιοκτήτης δεν καταβάλει τρεις συνεχόμενες δόσεις τότε χάνει το δικαίωμά του να υπαχθεί στη ρύθμιση. Μόλις πληρωθεί το παράβολο και μετά από 24 ώρες το εμφανίζει σε προσωρινή υπαγωγή και απλά κάνεις υποβολή δήλωσης πάλι, για να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής και για να βγάλεις το ειδικό έντυπο πληρωμής για την τράπεζα...
  14. Μόλις πληρωθεί το παράβολο το σύστημα εντός 24ώρου αλλάζει την αίτηση αυτόματα από αρχική υποβολή σε προσωρινή υπαγωγή...
  15. Η δήλωση μετράει όταν είναι σε προσωρινή υπαγωγή,όταν δηλαδή έχει πληρωθεί το παράβολο. Οπότε το παράβολο μπορείς να το πληρώσεις μέχρι 28/02/12. Για τις δόσεις ή την εφάπαξ πληρωμή δεν είναι ξεκαθαρισμένα,τουλάχιστον σε μένα,αλλά λογικά την ημερομηνία την καθορίζει το πότε μπήκες σε προσωρινή υπαγωγή,δηλαδή πότε πλήρωσες το παράβολο...
  16. Όσοι είναι σε προσωρινή υπαγωγή μέχρι τις 31/12/11 πρέπει να πληρώσουν εφάπαξ ή πρώτη δόση μέχρι 31/01/12. Έτσι τουλάχιστον λέει το υπουργείο,τώρα τι θα γίνει στη πράξη,είναι άλλη υπόθεση...
  17. Όλες οι πληρωμές πρέπει να γίνουν μέχρι 31/01.Υποχρεωτικά το εφάπαξ ξεπληρώνεται με την πρώτη δόση. Το υπεκα λεει:Εάν η πρώτη δόση δεν καταβληθεί μέσα στην προθεσμία ή εάν ο ιδιοκτήτης δεν καταβάλει τρεις συνεχόμενες δόσεις τότε χάνει το δικαίωμά του να υπαχθεί στη ρύθμιση. Επίσης:Καθυστέρηση στις δόσεις επιβάλλει προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης. Εάν τώρα δεν έχει πληρωθεί το παράβολο μέχρι σήμερα ενώ είχε δηλωθεί μέχρι 31/12 κάνε νέα δήλωση για το ίδιο ακίνητο για να είσαι μέσα στις προθεσμίες.Η παλιά θα ακυρωθεί. Η νέα δήλωση πρέπει να γίνει μέχρι 28/02/12.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.