Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mariasofia78

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mariasofia78's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. λες...μμμ...και αν εχουν δωσει μονο τα συμβολαια...?
  2. Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για αντίγραφο οικοδομικής αδείας που ζήτησα στην πολεοδομία (είναι του 1978) μου ζήτησαν τον στέλεχο…και εγώ…τίποτα…μετά μου είπε ότι μπορεί η άδεια να μην βρίσκετε σε εκείνη την πολεοδομία (Μαρκόπουλο) αλλά στην πολεοδομία Παλλήνης – πήγα Παλλήνη αλλά …τίποτα…ο μηχανικός που την είχε έκδοση μάλλον έχει πεθάνει…τελικά εγώ που μπορώ να βρω αντίγραφο αδείας???
  3. μμμ....τι να κανω...χαρη μου ζητησανε...αρχιτεκτων ειμαι...αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατύχει....
  4. Το ερωτημα είναι: όταν ένα Ο.Τ. βρίσκεται σε ένα παραχωρητήριο του Δημοσίου, έχει κτιστεί, υπάρχουν και τα συμβόλαια και τώρα μου ζητάνε μια βεβαίωση με τοπογραφικό ότι όντως το κτήριο ανήκει στο παραχωρητήριο (χρειάζεται για συμβόλαιο αγοροπωλησίας διαμερίσματος που ανήκει σε αυτό το κτήριο) και η ερώτηση μου είναι η εξής: που βρίσκω το παραχωρητήριο με το τοπογραφικό – στο ΚΕΔ? – στο Δήμο που ανήκει δεν έχουν τοπογραφικά. Που θα το επαληθέψω?
  5. δηλαδή??? Το ποσό ανέρχετε στα... και τι άλλο γράφω περί νομοθεσία??? Εγώ πήγα για επαλήθευση...και είναι οκ...
  6. ...και πάλι δικηγόρος μου ζήτησε να φτιάξω μια βεβαίωση τοπογραφικού για ένα οικόπεδο στο Λαύριο..το τελευταίο τοπογραφικό είναι του 1979. Και οτι ήταν να χτιστεί... χτίσθηκε...δεν έχει άλλο... 1 - Νομούς που θα αναφερθώ είναι: - σύμφωνα με το Ν1337/1983 - το άρθρο 13α του ν. 2664/1998 (να υποθέσω ότι έχει γίνει η καταχώριση στο κτηματολόγιο) και τι άλλο?? 2 - τι αμοιβή να ζητήσω?? ευχαριστώ ... αναμένω ανταπόκριση...
  7. ...μηπως ξερετε που μπορω να το μαθω??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.