Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pstasino

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pstasino

  1. Σε λίγες ημέρες αρχίζει στον εκπαιδευτικό οργανισμό της Olympic Air σχολείο για την απόκτηση πτυχίου μηχανικού αεροσκαφών κατά part-66 (αναγνωρισμένο παγκοσμίως) διάρκειας 300 ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 357 6532.
  2. Σε λίγες ημέρες αρχίζει στον εκπαιδευτικό οργανισμό της Olympic Air σχολείο για την απόκτηση πτυχίου μηχανικού αεροσκαφών κατά part-66 (αναγνωρισμένο παγκοσμίως) διάρκειας 300 ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 357 6532.
  3. Μηχανικός αεροσκαφών γίνεσαι μόνο αν περάσεις εξετάσεις που ορίζει το PART 66 της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (EASA) και διενεργούνται μόνο σε PART 147 οργανισμό...(ΥΠΑ-ΕΑΒ-ΟΑ) Δηλαδή ότι και να τελειώσεις από Δημοτικό έως και Πολυτεχνείο με 2 διδακτορικά και 7 master αν δεν περάσεις περίπου 13 μαθήματα (από μαθηματικά και φυσική έως αεροδυναμική και αεροπορική νομοθεσία) σε 147 οργανισμό δεν έχεις κανένα επαγγελματικό δικαίωμα!!! Ο μόνος τρόπος είναι οι εξετάσεις... τις απαιτούμενες τώρα βάσεις για αυτές τις εξετάσεις μπορείς να τις πάρεις από ένα ΙΕΚ, ένα σχολείο από 147 οργανισμό (ΟΑ και ΕΑΒ έχουν αυτή την στιγμή εκπαιδευτικά κέντρα) (Η ΟΑ δεν επαναλειτουργεί ακόμα λόγο της αλλαγής ), ή αν είσαι πολύ-πολύ διαβαστερός να διαβάσεις μόνος σου...δεν το συστήνω εκτός αν έχεις πολύ καλό θεωρητικό υπόβαθρο. Ελπίζω να βοήθησα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.