Μετάβαση στο περιεχόμενο

if72

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

if72's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στο Δήμο Κερατσινίου, απ'όπου περιμένω να πληρωθώ, με δική μου προτροπή και παροχή κάθε είδους στοιχείων αποφάσισαν να το 'ψάξουν', και τελικά πήραν απλά τηλέφωνο στο ΕΜΠ (!) και τους είπαν ότι φυσικά και καταβάλλεται ακόμα το 1%.. Σήμερα αυτά.
  2. Τί κάνουμε μ'αυτό το θέμα? Σήμερα πάλι στην Αργυρούπολη δεν μου δέχτηκαν τις πληρωμές μετά τις 28/10/12.. Έχουν μείνει πάρα πολλοί που είχαν αφήσει την εξόφληση των Η/Χ για Ιανουάριο.. Μου είπαν στην Πολεοδομία ότι δεν έχουν το ΦΕΚ της παράτασης (παρά τις όποιες εξαγγελίες)και άρα δεν το δέχονται με τίποτα, και μου πρότειναν να πάμε πολλοί μηχανικοί μαζί στο υπουργείο να πιέσουμε$%#^%!
  3. Καλησπέρα! Επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σε συγκρότημα κατοικιών κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει σε τακτοποίηση των ιδιοκτησιών τους, τακτοποιώντας τα 'καθαρά' τετραγωνικά βάσει συμβολαίων. Στα συμβόλαια αναγράφονται και τα 'παρακολουθήματα' (κλιμακοστάσια ανά 2 διαμερίσματα και μέρος της pilotis), τα οποία θα τακτοποιηθούν για όλους ως κοινόχρηστα (και σ'αυτή την περίπτωση χρειάζεται και συναίνεση όλων των ιδιοκτητών προφανώς?..) Είναι σωστό αυτό? Έχω ακούσει από άλλους ότι αντί για κοινόχρηστα, τακτοποιούν τα διαμερίσματα μαζί με τα παρακολουθήματά τους ως ιδιοκτησίες αυτοτελείς και δεν ασχολούνται μετά με κοινόχρηστα. Τελικά τί ακριβώς γίνεται με τα 'παρακολουθήματα'? Θεωρούνται 'αποκλειστική χρήση'? Κι αν ναι, τί σημαίνει αυτό ακριβώς?
  4. Τελικά μάθατε τίποτα για τα σεμινάρια? Έχει αρχίσει κανένας? Έχουν πει τίποτα για τις εξετάσεις?
  5. Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ σήμερα.. Ενημερώθηκα ότι ένας πελάτης ξέχασε να πληρώσει την πρώτη δόση για τον Η/Χ εμπρόθεσμα και η πολεοδομία Καλλιθέας ισχυρίζεται ότι χάθηκαν όλα (παράβολο+αμοιβή μηχ). Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει κάτι (ίσως να συμψηφιστεί με το ενιαίο ειδικό πρόστιμο αυθαιρέτων)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.