Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

konstadina

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

konstadina's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα.Για την εκπόνηση μιας εργασίας χρειάζομαι την παρούσα κατάσταση των ηλεκτρικών στοιχείων μιας υπαρκτής σήραγγας με σκοπό την βελτιστοποίηση του συστήματος.Για παράδειγμα πόσα φωτιστικά στοιχεία έχει και τον τύπο τους για να υπολογίσω την κατανάλωση,τους αεριστήρες κ.λ.π Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα.Το βιβλίο του Ντοκόπουλου ειναι αρκετά καλό και αναλυτικό.Ακόμη και για κάποιον που δεν είναι ηλεκτρολόγος ή δεν γνωρίζει πολλά,είναι όμως αρκετά θεωρητικό.Κατα τα άλλα καλύπτει μεγάλο κομάτι των συνήθων εφαρμογών!
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ.ΕΡΓΑΣΙΑ 6 ΜΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΚΛΠ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  4. Καλησπέρα σε όλους σας.Είμαι φοιτήτρια μηχανολόγος και θέλω να δώσω μια ενεργειακή πρόταση σε μεγαλο δημόσιο κτίριο(θέμα εργασίας).Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω φωτοβολταικά και τριχοειδεις σωλήνες.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Ο τίτλος θα πρέπει να είναι ορθογραφημένος και με σωστό τονισμό. Ετσι μπορεί να γίνει αποτελεσματικότερη η αναζητηση λέξεων-κλειδιών. CostasV
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.