Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

bkinti

Members
  • Περιεχόμενα

    57
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bkinti's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξερει κάποιος γιατι στο συστημα μου βγαζει ληξη προθεσμιας των 6 πρτων δοσεων στισ 10/02???? Πρεπει οι πρωτεσ 6 να πληρωθουν μαζεμενες??και για ποιο λογο?? ευχαριστω πολυ! Παρατήρηση : Παρακαλώ συμπληρώστε στο προφίλ την ειδικότητά σας. avgoust Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. yian
  2. Ειμαι στη φαση που αυτο περιμενω, η πληρωμη ξαναεγινε χθες κατα τις 11 και ακομη δεν εχει φανει εξοφλημενη..πρεπει να περασει 24ωρο ακριβως??ποτε ενημερωνεται το συστημα? Αλλα επειδη στη τραπεζα δε βρηκαν το λογο απορριψης τη πρωτη φορα..εχω αγχωθει !!!!!!γιατι εννοειται οπως παντα και παντου επειγει παρα πολυ!!!!!!
  3. εχετε καποιο τηλεφωνο που απαντουν στο ΤΕΕ?)))))
  4. Οχι δεν εχω αλλαξει κατι!Δεν εχει μεταβληθει το προστιμο δηλαδη..
  5. Πηγαμε με το σωστο παραστατικο, ιδιος ο κωδικος πληρωμης αλλα το ποσο λιγο διαφορετικο.το ειχα προσεξει αυτο και εγινε σωστα. καπου αλλου κολαει δυστυχως..παντως σε αντιστοιχες περιπτωσεις εχετε προχωρησει κανονικα ετσι??και δε θα επρεπε να εχω μετατρεψει το ποσο σε εφαπαξ καταβολη ??
  6. Ο πελατης ηθελε να προπληρωσει τις δοσεις του, πληρωθηκαν ολες οι δοσεις κανονικα αλλα η τελευταια δοση αποριφθηκε, επιστραφηκαν τα λεφτα στο λογαριασμο του πελατη δυο μερες αργοτερα. η Τραπεζα δε βρισκει την αιτιολογια της απορριψης. Εχει ξανατυχει σε καποιον κατι παρομοιο, και για ποιο λογο εγινε, και που θα μπορουσα να απευθυνθω αν δε προχωρησει παλι η πληρωμη??Η τραπεζα ξαναπροχωρησε τη πληρωμη αλλα ακομη το συστημα δεν εχει ενημερωθει..
  7. ευχαριστω..θελουν δηλαδη και τη τρωτοτητα και στατικη επαρκεια αν χρειαζεται;; Και κατι αλλο...σε κτιριο αποθηκων ενοσ εργοστασιου σε ποια κατηγορια δομικησ τρωτοτητας βρισκομαστε?χρειαζεται στατικη επάρκεια δεν ειναι χωρος κυριας χρησης...ειναι αποθηκη...
  8. Θα ήθελα να ρωτησω για να βγει άδεια αποπεράτωσης αυθαιρετου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασια των δικαιολογητικών στο συστημα του ΤΕΕ και η αποπληρωμἠ των δοσεων;;εχει ασχοληθει καποιος με τη διαδικασία να με διαφωτισει λιγο;;
  9. Πως θα αντιμετωπιζατε αυτή τη περίπτωση?Με αναλυτικό προυπολογισμό η υπέρβαση δόμησης?
  10. Η έγκριση νομιμου περιγράμματος δε θέλει και ελαχιστή αμοιβή τοπογραφικού?
  11. Γενικότερα όμως καταθέτουμε αίτηση στο δασαρχείο σε κάθε περιπτώση εκτός σχεδίου αυθαίρετo? σευχαριστω.
  12. Για μεταβίβαση οριζόντιας ιδιοκτησίαςεντόσ σχεδίου χρειάζεται η όχι τοπογραφικό?και αν ναι πρέπει αν είναι εξαρτημένο?
  13. βρηκα τα σχεδια της άδειας τησ προσθήκης του 68, δε φαινεται στη τομή το υπόγειο, αλλά τα τετραγωνικά του ισογείου είναι ξεκάθαρα κ πεισσοτερα απο το υπόγειο.Για το ισόγειο όπως είπα έχω συμβόλαιο του 54.Νομίζω είμαι καλυμένη για τη βεβαίωση και ο τρόποσ κατασκευησ του υπογείου αποδεικνύει επίσης οτι είναι φέροντας οργανισμόσ όλου του κτιρίου. Για να βγάλω άδεια μικρήσ κλίμακας τώρα , στη πολεδομία δεν αρκούν όλα αυτα?Τουσ ρώτησα και μου είπαν ίσωσ χρειαστεί να δώσουν τη βεβάιση περιγράμματοσ προ του 55 που θέλει ελαχιστη αμοιβη τοπογραφικού, αν τα στοιχεία νομιμότητασ δεν επαρκουν.
  14. Καλημέρα, ηθελα να ρωτήσω σε αυθαίρετα εκτόσ σχεδίου θα χρειαστεί να έχουμε και την έγκριση δασαρχείου? (πράξη χαρακτηρισμού και τελεσιδικία?) Aν πρόκειτε για περιοχές που είναι σαφές οτι δεν είναι δασικές, θα θέλουν την έγκριση ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.