Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dkssprs

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dkssprs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Ναι την μελετη θα την χρησιμοποιησει η τεχνικη εταιρεια. Σε αλλες περιπτωσεις θα κοβω και για επιβλεψη....αλλαζει κατι?
  2. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος Τ.Ε και εργαζομε σε τεχνικη εταιρεια. Ειμαι ολοκαινουργιος ελευθερος επαγγελματιας και πρεπει να κοψω ΑΠΥ στην εταιρεια. Η εταιρεία αρνείται να κανει την παρακράτηση 20%. Εγω θα εχω καποιο προβλημα αν κοψω ΑΠΥ πχ για μελετη και δεν γίνει η παρακρατηση?
  3. Δυστηχως το site του Δ15 δεν λειτουργει. Θα παρακαλουσα αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει. Τεχνικη κατασκευαστικη εταιρια με στελεχη με 2 πτυχια ΜΕΚ Β μπορει να εγγραφει στο ΜΕΕΠ. Θα ηθελα να ρωτησω η αναβαθμιση της εταιρειας στις διαφορες ταξεις του ΜΕΕΠ γινεται με την αυξηση των πτυχιων ΜΕΚ των στελεχων ή μεσα απο τα εργα που δηλωνει η εταιρεια οτι συμμετεχει? Επισης αν η εταιρεια εχει ηδη κατασκευασει η/μ εργα καθως και εγκαταστασεις φυσικου αεριου, μπορει αυτα να τα χρησιμοποιησει για να αναβαθμισει το ΜΕΕΠ της? Ελπιζω να μην τα λεω μπερδεμενα. Επισης αν καποιος γνωριζει.... Τι εννοει ο ποιητης "δηλωση του ΝΔ 1599/86 για τις απασχολήσεις στο κυκλωμα παραγωγης εργων" Τι πρεπει να γραψουμε σε αυτη τη δηλωση????
  4. Γεια χαρα συναδελφοι. Θα ηθελα οποιος γνωρίζει να μου πει τη χαρτια χρειαζονται για να παρει καποιος απο την πολεοδομια εγκριση μικρων εργασιων για την τοποθετηση φ/β συστηματος εως 10kw στη στεγη του. Εχω επικοινωνησει με 5 διαφορετικες πολεοδομιες και δεν εχω βγαλει ακρη. Ακουω για κατοψεις φωτογραφιες μονογραμμικο φ/β εγκαταστασης θεωρημενα αντιγραφα οικοδομικης αδειας κτλ κτλ Απο καποια αλλη πολεοδομια δεν χρειαζονται ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ (γλυφαδας) και σε καποια αλλη επεμεναν οτι δεν εχει καμια σχεση η εγκριση μικρων εργασιων με τα φ/β. Γνωριζει καποιος τι πρεπει να υπαρχει συνημμενο για να εγκριθει η αιτηση? και αν μπορει να βαλει και ενα λινκ απο που τα διαβασε...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.