Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

akerman79

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

akerman79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έτσι μπράβο, πογκρόμ κατά των αξαθλιωμένων μέχρι να τους πουλήσουμε ή ,επειδή είμαστε και μηχανικοί, να τους φτιάξουμε και την αγχόνη που θα μας κρεμάσουν.
  2. Κατεδαφίσεις, παρεμβάσεις, αναπλάσεις και άλλα ωραία. Οι λύση θα πρέπει να είναι ανάλογη του προβλήματος: άμεση εκκένωση και carpet bombing. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  3. Τι σχέση έχει η αγορά εργασίας των μηχανικών στην Γερμανία με το αν μπορεί κάποιος να μάθει γερμανικά ή όχι.
  4. Οι μηχανικοι μπορούν να κρατήσουν και την αναπνοή τους αν θέλουν(με), αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι σκάσουν. Όπως έλεγε και η γιαγιά μου nobady gives a f*ck. Όχι εμείς ήμασταν ακόμη πιο μπροστά, είχαμε ελάχιστη αμοιβή το χιλιάρικο, 1162€ αν θύμαμαι καλά;, για την τεχνική αρτιότητα των έργων μας και το μόνο που καταφέραμε είναι το ανάποδο. Να υποτιμήσουμε το ίδιο το επάγγελμα μας και οικονομικά αλλά κυρίως ηθικά/δεοντολογικά με ηλίθιες υποχρεωτικές αμοιβές μέσω ΤΕΕ, δηλάδη ανίκανων, ανεπάγγελτων τεμπέληδων, προκείμενου να πληρώνονται μέσω αυτών καμιά δεκαρία άχρηστες κρατήσεις τρίτων. Άντε Ελβετία τώρα να πάρετε το εγγυημένο, το ξέρετε ποιο.
  5. Χρησιμοποιώ το EngiLab Beam.2D 2015 Lite v2.2 και πιστεύω είναι από το καλύτερα, give it a go. Πολύ ενδιαφέρουσα η λίστα που δημιούργησες.
  6. Πριν λίγους μήνες γίναν εκλογές στο ΤΕΕ στις οποίες διάφοροι συνδυασμοί οι οποίοι, από λίγο ως πολύ, είχαν στο πρόγραμμά τους τα παραπάνω αιτήματα και καταποντίστηκαν. Είτε μέσω της τεράστιας αποχής-αδιαφορίας είτε με τη υπερψήφιση των προηγούμενων διοικήσεων του ΤΕΕ και των τακτικών που μας έφτασαν εδώ. Λοιπόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΤΙ περισσότερο θα διεκδικήσετε και από ποιόν. Τώρα είναι αργά συνάδελφοι και άνευ ουσίας οι διαμαρτυρίες. Οι καρεκλοκένταυροι ξαναβιδώθηκαν για τα καλά πάλι στις καρέκλες τους και γελάν μαζί μας.
  7. Ευχαριστώ για τη προσφορά.
  8. Ευχαριστώ Ιάσονα. Ασφαλώς και έλεγχος αυτών που έγραψες απαραίτητα. Και κάτι τελευτάιο, χώρος λεβητοστασίου που εφάπεται της κατοικίας, δεν υπάρχει στην άδεια, και σε αυτή την περίπτωση ΥΔΒΧ; Όσον αφορά τα φύλλα καταγραφής αθροιζουμε τα εμβαδά των χώρων ΒΧ ή ένα φύλλο για κάθε αυθαίρετη κατασκεύη;
  9. Καλημέρα. Προσπαθώντας να υπολογίσω το ύψος του προστίμου για ενα πελάτη του θα ηθελα τη γνώμη κάποιου όσον αφορά την τακτοποίηση γκαράζ, αποθήκη και ψησταριά χωρίς άδεια σε χώρο του οικοπέδου ανεξάρτητο της κατοικίας χρησιμοποιούμε προυπολογισμό ή Υ.Δ. σε βοηθητικούς χώρους, καθώς και την χρήση τριών φύλλων καταγραφής ένα για κάθε αυθαιρεσία; Ευχαριστώ.
  10. Η ασφαλιστική ενημερότητα δεν θα δίνεται για χρήση στις πολεοδομίες? Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσουν να εμπλέκουν τις όποιες οφειλές προς τα ασφαλιστικά μας ταμεία με τη δυνατότητα μας να ασκούμε αυτό το ρημαδοεπάγγελμα? Ειλικρινά αυτήν την βάρβαρη νοοτροπία να έχεις ΠΡΟεξοφλήσει τους πάντες ενώ εσένα σου χρωστούν όλοι και μάλιστα να μην συμψηφίζουν τις οφειλές τους προς εσένα, είναι ότι πιο αισχρό μπορεί να βιώσει ένας επαγγελματίας σ' αυτή τη χώρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.