Μετάβαση στο περιεχόμενο

αλεκος

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

αλεκος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα καλύτερα χρώματα είναι της ΒΙΒΕΧΡΩΜ διότι σαν εταιρεία έχει ένα πολύ έμπειρο κα υπεύθυνο τμήμα R&D που παρασκευάζει ποιοτικά χρώματα.
  2. Συνάδελφοι εγώ είμαι απόφοιτος (πριν από 18 χρόνια) Αγγλικού Πανεπιστημίου και θα μου επιτρέψετε να είμαι υπερήφανος για τα πτυχία μου όπως και εσείς. Σχετικά με την ερώτηση του συναδέλφου, σας πληροφορώ ότι στη βιομηχανία (όπου έχω προσωπική εμπειρία) δεν κοίταζαν τότε ούτε κοιτάμε τώρα από που πήρε το πτυχίο του κάποιος υποψήφιος εργαζόμενος μηχανικός. Το σημαντικό είναι να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αν απαιτείται εμπειρία να είναι σχετική με το αντικείμενο εργασίας. Όσο για τις διαφορές στο βασικό μισθό δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά.
  3. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών University of Wales - Cardiff 1992
  4. Από τη μικρή μου εμπειρία σε τμήμα συντήρησης μίας βιομηχανίας μπορώ να πω τα εξής. Όπως είπαν και οι συνάδελφοι δεν υπάρχει κάτι τυποποιημένο. Οι μετεγκατάσταση των μηχανημάτων γίνεται πάντα σε συννενόηση με την παραγωγή. Το πρώτο και πιο σημαντικό που λαμβάνουμε υπόψιν είναι η ασφάλεια. Η θέση εξαρτάται από τη ροή της γραμμής παραγωγής. π.χ. πως θα γίνεται η διακίνηση των α' υλών προς το μηχάνημα, πως θα απομακρύνονται τα έτοιμα προϊόντα, που τοποθετούνται τα υλικά συσκευασίας που πιθανών χρειάζονται ημερησίως κ.λπ. Επίσης κάτι που μας είναι χρήσιμο είναι το τεχνικό εγχειρίδιο του μηχανήματος όπου αρκετές φορές μας δίνουν τον κενό χώρο που απαιτείται γύρω από το μηχάνημα (αυτό σίγουρα θα το εκτιμούσαν οι συντηρητές). Στη περίπτωση των κλαρκ θα έλεγα ότι χρειάζεται διάδρομος 2 μέτρων τουλάχιστον.
  5. Θα ήθελα να μάθω σχετικά για τον έλεγχο της αντλίας πυρόσβεσης. Το NFPA25 ζητά έλεγχο παροχής (flow test). Ποιά είναι η υποχρέωση και ο τρόπος ελέγχου της παροχής βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας; Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.