Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

VASILO

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VASILO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ήταν από τους καλήτερους καθηγητές που είχα Συλλυπητήρια στην οικογένειά του είναι άδικο να χάνονται τέτιοι άνθρωποι
  2. Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος για Δήμο Κηφισιά; πόσο είναι το ΚΗ?
  3. Καλησπέρα! Έχω περίπτωση σε γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου υπάρχουν ένα κτίσμα που ήταν κατοικία (αποδεδειγμένα από ρευματοδότηση) και άλλα τρία που φαίνεται να ήταν σαν αποθήκες. Όλα τα κτίσματα είναι προ του 75 και τώρα είναι ερειπωμένα αλλά ο ιδιοκτήτης θέλει να τα νομιμοποιήσει. Να πάω σε κατηγορία 1 για όλα τα κτίσματα και να πω ότι όλα είναι κατοικίες ?(δεν προκύπτει από κάπου ότι δεν ήταν παλιά κατοικίες και τα άλλα τρία) Θα φτιάξω 4 Φ.Κ, ένα για το κάθε κτίριο και συνολικά το πρόστιμο θα είναι ένα 500άρικο? Ευχαριστώ συνάδελφοι
  4. Η πολεοδομία δεν δέχεται ενημέρωση πήγε ο συνεργάτης μου και του είπαν ότι εφόσον ο Μηχανικός που έκανε τη μελέτη υπέγραψε ότι η κατασκευή έγινε σύμφωνα με την άδεια και ηλεκτροδοτήθεικε κανονικά δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση για αλλαγη διεύθυνσης της στέγης και υλικό αυτής. Μάλλον θα πάω με αναλυτικό και Κατηγορία 3?Επόμενο βήμα είναι να πάω και στο Τ.Ε.Ε να ρωτήσω έχω ακούσει ότι είναι εξυπηρετικοί οι συνάδελφοι εκεί.
  5. Εγώ κάνω ο πελάτης δυσκολεύεται!!!!Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  6. Συμφωνώ με τον φίλο AGIOS τα γεωτεμάχια που έχουν Κ.Α.Ε.Κ. ειδικής έκτασης δεν έχουν σχέση με τον χαρακτηρισμό της οδού και σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν σχέση και με την ύπαρξη οδού. Μόνο από Πολεοδομία ή τεχνική υπηρεσία θα πάρεις σωστά αυτήν την πληροφορία.
  7. Καλημέρα συνάδελφοι! Η περίπτωσή μου είναι απλή αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα σε ποια κατηγορία πρέπει να ενταχθώ. Πρόκειται για ένα διόροφο κεραμοσκεπές δεν έχει καμία παράβαση ύψους, δόμησης ή κάλυψης παρά μόνο το ότι η στέγη ρίχτηκε με διαφορετική διεύθνση και διαφορετικό υλικό (σύμφωνα με την άδεια σκυρόδεμα και αντί αυτού ρίξανε κεραμίδι). Πάω με αναλυτικό και εάν ναι την διαφορά διεύθυνσης πως την υπολογίζω??? Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα!!!
  8. Μια ερώτηση να κάνω μιλώντας για εξώστες: οριζόντια ιδιοκτησία σε πολυκατοικία και ο ιδιοκτήτης έχει κλείσει τμήμα της βεράντας με αλουμινοκατασκευή - τζάμι και τον έχει κάνει γραφείο. Έγινε γενική συνέλευση στην πολυκατοικία και του έκαναν μήνυση στην πολεοδομία η οποία τον ειδοποίησε ότι θα έρθει για έλεγχο. Γνωρίζεται να μπαίνει στον 4178 ως ΥΔ ή και κάλυψης ? Έχει σημασία που βρίσκεται η αυθαιρεσία σε σχέση με την Ο.Γ?Κ τέλος αν όλα γίνονται με τον 4178 όταν έρθει η πολεοδομία για τον έλεγχο αρκεί να τους δείξει το έντυπο που εκτυπώνεται από το σύστημα διαχείρησης των αυθαίρετων κατασκευών του Τ.Ε.Ε, όπου θα χει πάρει αριθμό πρωτοκώλλου και θα έχει πληρωθεί το 500άρι?
  9. Περίπτωση οικοδομής εντός σχεδίου αποτελείται από ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο με οικοδομική άδεια του 1977 καθ' όλα νόμιμη κατασκευή. Η κάθε στάθμη αντιστοιχεί και σε μία οριζόντια ανεξάρτητη ιδιοκτησία. Στην οικ. άδεια περιλαμβάνεται και δώμα 12 τ.μ το οποίο δεν υλοποιηήθηκε μέχρι σήμερα. Επίσης η επιτρεπόμενη δόμηση το 1977 υπολογιζόνταν ως εξής : 60%(κάλυψη)*3 (όροφοι)*162τ.μ (εμβαδόν οικοπέδου)=291.6 τ.μ > πραγματοποιηθείσα(=97.05*2[1ος+2ος]+85[ισ]). Σήμερα ο σ.δ είναι 1.6 και άρα δεν υπάρχει υπόλοιπο δόμησης :1.6*162=259.2 τ.μ. Πριν το Ν.Ο.Κ δεν υπήρχε αμφιβολία στο ότι δεν υπάρχουν τ.μ για το δώμα. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του σχετικά με το αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα τ.μ του κοινόχρηστου κλιμακοστασίου και διαδρόμου ισογείου που στο σύνολο είναι 39 τ.μ [=10.5*3(κλίμακες+πλατύσκαλο) + 7.5(είσοδος ισογείου)] και να τα ανεβάσω στο δώμα ?????
  10. Συμφωνώ με ethan υπάρχει η ευελιξία με τις υπεύθυνες δηλώσεις των θιγόμενων. Διαφωνώ στο περιεχόμενο της υπεύθυνης δήλωσης, δεν νομίζω να υπάρχει θιγόμενος που θα δεχτεί (διευκολύνει τον ενιστάμενο) ή θα συμφωνεί με το περιεχόμενο της ένστασης. Καλήτερα είναι να αναφέρεται στην υπεύθυνη δήλωση απλά ότι ελαβαν γνώση της ένστασης. Προσοχή οι υπεύθυνες δηλώσεις θέλουν το γνήσιο της υπογραφής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.