Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

free

Members
  • Περιεχόμενα

    98
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by free

  1. free

    Νόμος 4495/2017

    Είναι πολύτιμη η βοήθεια που μας προσφέρεις. Να είσαι καλά!!!
  2. Ειλικρινά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια και την προσπάθεια που καταβάλετε!!!!
  3. free

    Νόμος 4495/2017

    Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
  4. free

    ΣΑΥ-ΦΑΥ

    Ευχαριστώ πολύ!!!!!
  5. Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε σε ηλεκτρονική μορφή (DOC ή PDF) τα πιο πάνω έντυπα και όποιο άλλο θεωρείτε ότι τα συμπληρώνει. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
  6. Πολύ καλημέρα σας και καλό μήνα. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου υποδείξετε πως θα μπορούσε αυτοματοποιημένα να μπαίνει το πινακάκι των κουφωμάτων κατά την εισαγωγή τους όταν σχεδιάζω μία κάτοψη. Σας ευχαριστώ.
  7. Πρόστιμο Αυθαιρέτου Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, μου βγάζει το εξής μήνυμα : Cannot Start Application Application cannot be started. Contact the application vendor. Τι πρέπει να κάνω (Έχω windows 7)?
  8. Καλημέρα σας, και συγνώμη αν το θέμα που δημιουργώ θα μπορούσα να το εντάξω κάπου αλλού. Έχω κάνει ένα excel αρχείο για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων που ζητάει το πρόγραμμα του Τ.Ε.Ε. Νομίζω ότι έχω συμπεριλάβει όλα τα δεδομένα από το Τ.Ο.Τ.Ε.Ε. και έχω δημιουργήσει τους ανάλογους πίνακες υπολογισμών με τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Μπορεί να έχω παραλείψει κάτι ή να έχω κάνει λάθος ως προς την κατανόηση των υπολογισμών, για αυτό θα ήθελα αν δεν σας δημιουργώ κάποιο πρόβλημα να το επισημάνεται. Επίσης δεν είμαι καθόλου καλός γνώστης των τύπων στο excel ώστε να εξάγονται αυτόματα τα αποτελέσματα με την εισαγωγή μόνο των γεωμετρικών στοιχείων. Αν σας είναι εύκολο και μπορείτε να βοηθήστε θα το εκτιμούσα. Αν ολοκληρωθεί πιστεύω πως θα λύσει τα χέρια σε αρκετούς συναδέλφους λόγω της απλότητάς του και των βημάτων που ακολουθούν την εξέλιξη του προγράμματος για την δημιουργία του Ενεργειακού Πιστοποιητικού. Και πάλι σας ευχαριστώ και καλή σας συνέχεια!! Πίνακας Υπολογισμών ΚΕΝΑΚ.xlsx
  9. Πολύ καλημέρα σε όλους σας!!! Στον Ε.Ο.Τ. Βόλου συμπληρώνουμε το επισυναπτόμενο έντυπο. Αν κάποιος συνάδελφος θεωρεί ότι πρέπει να αναφερθούν επιπλέον στοιχεία είναι σε μορφή word για να το κάνει. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!!! Τεχνική Έκθεση Βόθρου Για Τον ΕΟΤ.docx
  10. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα. Θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε, αν και έχει απαντηθεί πιο πάνω, στην περίπτωση αλλαγής επιβλέποντα μηχανικού. Έχω βρεί ένα έντυπο από το ΤΕΕ/ΤΚΜ στο οποίο στην ερώτηση 6 απαντάει ότι με βάση το Φ.Ε.Κ. 795Δ/1993 δεν απαιτείται παραίτηση του παλιού επιβλέποντα μηχανικού. Θα ήθελα σας παρακαλώ την γνώμη σας. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!! Ερωτήσεις - Απαντήσεις Για Τον Ν.Ο.Κ..pdf
  11. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια!!!!
  12. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Έχω ετοιμάσει ένα υπολογιστικό φύλο στο Excel για τον υπολογισμό όλων των ζητούμενων από το πρόγραμμα του ΤΕΕ. Επειδή όμως οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες στις σύνθετες συναρτήσεις θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθειά σας. Για παράδειγμα προσπαθώ να βρώ την σχέση του Excel που θα μου δώσει την επιθυμητή τιμή για τις σκιάσεις. Δηλαδή πρέπει να συνδυάσω : 1) το πηλίκο από το ύψος του απέναντι κτιρίου πρός την απόσταση του αντικειμένου μου από το απέναντι κτίριο και να βρώ την εφφ σε μοίρες της γωνίας που σχηματίζει. 2) να εισαχθεί ο προσανατολισμός του αντικειμένου που εξετάζω. 3) με βάση τα πιο πάνω η σχέση θα πρέπει από τον πίνακα των σκιάσεων να μου επιλέξει το σωστό κελί και να αποτυπωθεί σε ένα νέο κελί ως αποτέλεσμα. Επισυνάπτω μία φωτογραφία του υπολογιστικού φύλου του Excel που έφτιαξα. Σας Ευχαριστώ!! untitled.bmp
  13. Λάθος δικό μου, αυτό αναφέρεται αποκλειστικά στο χωριό Κατωχώρι του Δήμου Πορταριάς όπως και τα υπόλοιπα. Πρέπει να υπάρχει κάποια γενική τροποποίηση και όχι τμηματικά! Και πάλι σε ευχαριστώ!!
  14. Δηλαδή για την Πορταριά, που ενδιαφέρομαι, το γενικό είναι το ΦΕΚ 374/1980 το οποίο τροποποιείται από το ΦΕΚ ΑΑΠ 193/19.5.2010?
  15. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τι εννοείς ΠΜ?
  16. Καλημέρα σε όλους σας, θα ήθελα την βοήθειά σας ως προς την εύρεση του διάταγμα Πηλίου που περιγράφει τους όρους δόμησης και σχεδίασης εντός και εκτός οικισμών. Τα μόνα που μπόρεσα να βρώ είναι: 1) ΦΕΚ Δ 94 (01.04.1977) 2) ΦΕΚ Δ 594 (13.11.1978) 3) Φ.Ε.Κ. Δ 37 (04.07.1980) 4) ΦΕΚ Δ 181 (03.05.1985) 5) ΦΕΚ Δ 954 (13.10.1986) 6) ΦΕΚ Δ 293 (16.05.1989) 7) ΦΕΚ Α.Α.Π. 289 (04.11.2011) Ότι αναζήτηση και να έκανα δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό!! Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.