Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λεωνίδας80

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Λεωνίδας80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά κατέληξα στην εξής μέθοδο. Αφού αφαιρέσουμε το παλιό βερνίκι (με γυαλόχαρτο), μόνο αυτό, γιατι δεν θέλουμε να απαλείψουμε τα σημάδια έτσι ώστε να διατηρήσουμε μία παλαιωμένη όψη, περνάμε ένα χέρι αστάρι. Στη συνέχεια καλύπτουμε τα σημάδια και τα κενά με πάστα χρυσού. Αυτό το υλικό μπορούμε να το εφαρμόσουμε με διάφορους τρόπους όπως θέλουμε. Και τέλος το φυλακίζουμε με το βερνίκι μας.
  2. Φωτογραφία προφανώς και δεν έχω. Η ιδέα του ντε καπέ δεν είναι άσχημη.
  3. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω μια πελάτισσα η οποία έχει δει σε ένα σπίτι στην Τουρκία ένα ξύλινο παρκέ με χρυσές ανταύγειες. Το παρκέ αυτό έχει όψη παλαιωμένη και φαίνεται πως έχει χρυσαφένιες ανταύγειες. Αυτές οι ανταύγειες έχουν καλύψει σημάδια, τρύπες, γρατζουνιές κτλ και από πάνω έχει περαστεί βερνίκι. Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται και πως γίνεται αυτό το εφέ? Έχουμε ήδη στο σπίτι παρκέ το οποίο θέλουμε να τρίψουμε και να του δώσουμε το παραπάνω απτέλεσμα. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.