Μετάβαση στο περιεχόμενο

jimmyz

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

jimmyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικα με τον SE10K. επειδη πέρασαν πολλά χρόνια και το ξέχασα...Πρόσφατα πήγα σε πελάτη όπου η εγκατάσταση δεν παράγει καθόλου. o inverter δεν βγάζει κάποιο σφάλμα. Τώρα απο όσο θυμάμαι, ο ινβερτερ, όταν ειναι κλειστος o διακόπτης, μετράει μία τάση η οποία ειναι ισάξια με τον αριθμό των optimizers. Στην συγκεκριμένη περίπτωση 40v για 40 panel. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Εαν μετρήσω στον πίνακα δλδ κατευθείαν στα καλώδια που έρχονται απο πάνω θα πρέπει να μετρήσω και πάλι 40v η κανονικά βάση του οτι εχει ήλιο σήμερα κάτι μεταξυ 700-800v ? Το λέω γιατί στον πίνακα μετράω μονο 40v και πιθανολογω ότι εχει φθαρμένο καλώδιο στην σκεπή. Έυχομαι να το δει κάποιος και να απαντήσει
  2. ωραια αυτα αλλα πως προκυπτουν???πολλαπλασιαζεις την προσπίπτουσα ακτινοβολία με κατι αλλο??θελω να ξερω ποια στοιχεια χρειαζομαι για να βρω για καθε μερα αυτα που λες εσυ κανοντας τις πραξεις.
  3. τιποτα ρε παιδια??απλα θελω να ξερω την ημερησια αποδοση του συστηματος σε kwh/d.
  4. υπαρχει καποιος τυπος η τροπος για να υπολογισω την ημερησια απόδοση ενος φωτοβολταικου παρκου ξεχωριστα για καθε μερα του χρονου??
  5. σε ευχαριστω παρα πολυ μαρκο για την απαντηση σου..βασικα εγω 6μμ εχω βαλει απλα εχασα τα αυγα και τα πασχαλια με την πτωση τασης και ετσι δεν μπορουσα να τεκμηριωσω ακριβως τον λογο επιλογης της διατομης..
  6. Γεια σε ολους σας. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την επιλογη καλωδιων για την συνδεση των πανελ σε ενα παρκο ισχυος 2mw που σχετιζεται με την πτυχιακη μου. Το συνολικο ρευμα καθε ομαδας (string) ειναι 8.1 Α. προκειται για 8 strings των 25 Φ/Β πλαισίων συνδεδεμένα μεταξύ τους σε σειρά. Ενας γνωστος μου , μου ειπε οτι πρεπει να βαλω διατομη 6μμ αλλα δεν μου εξηγησε τον λογο..καμια βοηθεια?? επισης το καθε πανελ ειναι ισχυος 175w με Impp 7,4 A, Umpp 23,6 V και Isc 8.1 A μεγιστη ταση λειτουργιας σε σειρα 1000V οτι εξτρα στοιχεια χρειαζονται μπορω να τα παρεχω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.