Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mairh

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mairh

  1. Καλημέρα. Και εμένα από εχθές το ίδιο μου βγάζει. Προσπαθώ να πάρω τηλ στην τεχνική υποστήριξη και δεν απαντάνε. Έχει κανείς κάποια ενημέρωση για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα, τον Απρίλιο εκδόθηκαν από το ΥΠΕΚΑ διευκρινιστικές οδηγίες που αφορούν τη κατηγορία Η. Αναλυτικά αναφέρετε: Κατ’ εξαίρεση, στην περίπτωση κατάταξης της κατοικίας στην κατηγορία Η, εάν δεν επιτυγχάνεται αναβάθμιση κατά μία κατηγορία, αρκεί η ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας να είναι μεγαλύτερη από το 50% της κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς (kWh/m2). Δηλαδή εάν το κτίριο αναφοράς έχει κατανάλωση 100kWh/m2 τότε για να μπορέσω να ενταχθώ στο πρόγραμμα θα πρέπει η διαφορά των καταναλώσεων του αρχικού κτιρίου με το σενάριο να είναι πάνω από 150kWh/m2?
  3. Καλησπέρα, δεν ξερω αν έχει ξαναγίνει ερώτηση, για αυτό το θέμα. έχω ενεργειακή επιθεωρηση για διαμερισμα σε πολυκατοικία με τηλεθερμανση. γνωριζει κανένας ποια ειναι η ονομαστική απόδοση του εναλλάκτη θερμότητας? Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω στην περίπτωση μονοκατοικίας ποu κατασκευάστηκε πριν από το 1979 με εξωτερική τοιχοποιία από τσιμεντόλιθο βάσει την ΤΟΤΕΕ_1 τι συντελεστή λαμβανω?
  5. μίλησα σήμερα με το υπεκα και μου είπαν οτι θα δωθεί παράταση και για το πόσες μέρες ακριβώς θα γνωρίζουν τη δευτέρα
  6. Πέρασα έλεγχο στις 22/06, τιμολόγιο έκοψα 01/07 και τα χρηματα κατατέθηκαν τις 31/07 απο ΟΑΕΔ κοζάνης.
  7. Μάλλον δεν επιτρέπεται καθώς το προγραμμα απαγορευει τις μισθωτες υπηρεσίες, όπως ωρομισθιος καθηγητής σε ιεκ και τει οπότε φαντάζομαι θα ισχύει ανάλογα και για την δευτεροβάθμια. Εγώ αναγκάστηκα να παραιτηθώ απο το ιεκ αλλά καλύτερα να ρωτήσεις, ή να κάνεις τα χαρτιά σου και αν σε πάρουν το βλέπεις τότε.
  8. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, ρώτησα στον τοπικό οαεδ και μου είπαν από την ημερομηνία πρώτης έναρξης αλλά μου φαίνεται περίεργο να σου δικαιολογουν έξοδα από το 2008.
  9. Και εγώ στην ίδια κατασταση είμαι απο τις 15 Δεκεμβρίου 2009. Μία γνωστή μου απο τις 14 Δεκεμβρίου 2009.... Σε φάση επεξεργασίας.... Απαράδεκτη κατάσταση. Χάνουμε λέφτα τόσους μήνες στα ενοίκια χωρί να μπορούμε να δουλέψουμε.... Και εγώ μέσα είμαι για να κινηθούμε όλοι μαζι. Τουλάχιστον αν και όταν προχωρήσει (λέμε τώρα), να δικαιολογηθούν αυτά τα χρήματα που δώσαμε για τα ενοίκια μέσω της επιδότησης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.