Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

λενα φοιτ.

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

λενα φοιτ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα!! θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στην αγοραπωλησία οικοπέδου με αυθαίρετο κτίσμα. 1. γίνεται μεταβίβαση οικοπέδου με αυθαίρετο κτίσμα του 1992 όταν αναφέρεται στο κτηματολόγιο και στην φορολογική δήλωση,και αν όχι ,υπάρχει τρόπος? 2. το οικόπεδο που θα μεταβιβαστεί είναι εξ αδιαιρέτου με ποσοστό 25% με συγκεκριμένα όρια,το τοπογραφικό θα συμπεριλαμβάνει το 100% του οικοπέδου ή το 25%?
  2. Καλημέρα !όσον αφορά την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων ,όταν έχω περίπτωση ημιυπαίθριου στον 1ο όροφο και υπόγειο που έχει γίνει κατοικία,παίρνω ένα παράβολο των 250 Ε για την πρώτη περίπτωση και ένα των 350 Ε για την δεύτερη?? και μια τεχνική έκθεση που περιλαμβάνει και τις δύο περιπτώσεις ή την καθεμία ξεχωριστά?
  3. καλησπέρα!! το πίο πρακτικό βιβλίο που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι τοπογραφία του Δημ. Βλάχου τομος β' όσο για gis εχω σημειώσεις με πολ'υ αναλυτικές σε ηλεκτρονική μορφη..
  4. Σας ευχαριστω πολυ για την υπομονη..την απλη διαδικασια αποτυπωσης την γνωριζω απλα λεπτομερειες του τυπου να βρω τα τριγωνομετρικα απο την ΓΥΣ. δεν θελω να σας ταλαιπωρησω αλλο,βρηκα ακρη με εναν γνωστο τοπογραφο.μονο αν θελετε να μου προτεινεται καποιο βιβλιο.και παλι σας ευχαριστω πολυ!!
  5. η επιλογη οργανων είναι δική μου(ελευθερη)...τον εξωτερικο χωρο του σπιτιου...λογικα ακαλυπτο χωρο κτλ.απλα αν είναι ευκολο να βρω απο καποια πηγη την διαδικασια λεπτομερως...επισης ο σχεδιασμος μπορεί γινει στο autocad...
  6. είμαι νέο μέλος και αύτο που με παρεκίνησε να γίνω μέλος είναι μια εργασία.είμαι φοιτήτρια τοπογραφίας, και η εργασία που μου δόθηκε είναι η καταγραφή (με λεπτομέρειες) αποτύπωσης ενός σπιτίου εντός σχεδίου.σίγουρα γνωρίζω τα βασικά αλλα όσο για τις λεπτομέρειες..........
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.