Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ντοκου Γεωργία

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    gntokou

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΛΑΡΙΣΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ντοκου Γεωργία's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρονο και για την απάντηση... θα επανέλθω... Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για το χρόνο και για την απάντηση, είδα τη ΣΟΙ της οικοδομής, προβλέπει 12 θέσεις πάρκινγκ στην πυλωτή επιφάνειας 10 τ.μ. έκαστη. Επιπλέον αναφέρει ρητά ότι η πυλωτή είναι "από παντού ελεύθερη και απαγορεύεται το κλείσιμό της, χώρος της είναι κοινόχρηστος κι αποτελείται από ...." μπλα μπλα. Η συμβολαιογράφος μου ειπε οτι μονομερή τροποποίηση συστασης δεν γινεται, οπότε μάλλον η μονη επιλογη που εχω ειναι να ξηλώσει οτι εχει κλεισει για να μπορεσω να εκδωσω την ταυτοτητα
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, Μου ζητήθηκε μια ΗΤ για διαμέρισμα με άδεια του του 1988 που δεν εχει καμία αυθαιρεσία.. μάλιστα εχει γίνει και εξοικονομώ και ΠΕΑ όλα συμφωνούν, όμως έχει παρακολούθημα μια θέση στάθμευσης σε PILOTIS χωρίς χιλιοστά εννοείται, που περιγράφεται στο συμβόλαιο και είναι 10τμ. Στην πραγματικότητα η ιδιοκτήτρια εχει πάρει άλλη μια θέση στάθμευσης και το εχει κλείσει με γκαραζόπορτα. Στην πολυκατοικία αυτή τη στιγμή, ολες οι θέσεις στάθμευσης είναι κλειστές με γκαραζόπορτες. Η ιδιοκτήτρια ισχυρίζεται πως έτσι το αγόρασε 30 χρονια πριν και πως επειδή ήταν του οικοπεδούχου είχε δυο θέσεις ο οικοπεδούχος, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά αυτό.. Μπορώ να το τακτοποιήσω ?
  3. Καλημέρα , Θα μπορούσατε να μου πείτε τιμή ζώνης για Τύρναβο Λάρισας Ελ. Βενιζέλου 21 τ.κ.40100 και Λ. Λάμπρου 14 ΤΚ. 40100 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  4. Τόσο απλό, κι όμως τόσο χρήσιμο.... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  5. Καλημέρα, μιλούσα με κάποιο συνάδελφο χθες και μου εξηγούσε πως η βεβαίωση που έχω δώσει σε πελάτη μου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι λάθος, και θα πρέπει να υποβάλω νέα δήλωση και να του δώσω βεβαίωση μη ύπαρξης αυθαιρέτου... Διότι λέγει το αυθαίρετο έχει τακτοποιηθεί οπότε δεν τίθεται θέμα αυθαιρέτου πλέον... Διαβάζοντας τα σχόλια σας κατάλαβα πως μπορώ να το κάνω και να γράψω στα σχόλια ότι έχει τακτοποιηθεί με την υπ΄αριθμό τάδε δήλωση... Όμως γιατί να το κάνω αυτό αφού η βεβαίωση ενεργοποιείται με το πέρας της διαδικασίας και αυτή θα πρέπει να είναι η σωστή. Βέβαια αν τη διαβάσει κανείς, θα διαπιστώσει οτι η βεβαίωση αναφέρεται στην παραγραφο 2 του αρθρου 23 που μιλάει για τις εξαιρεσεις. Οποτε εχει καποιο δικαιο ο συνάδελφος... Εσεις αλήθεια τι βεβαίωση δίνετε στον πελάτη σας...? ξαναυποβάλετε όλες τις δηλώσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.