Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kourepai

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kourepai's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο. Αυτό ακριβώς έψαχνα. Και πάλι ευχαριστώ!
  2. Χαίρεται, Ψάχνω να βρω, αν γνωρίζει κάποιος, τις υποχρεωτικές αποστάσεις από τον άξονα της οδού για πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο, που ίσχυε το 1975. το παλαιότερο ΦΕΚ που μπορώ να βρω, είναι το 1992. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο πιο παλιό;
  3. Λοιπόν το βρήκα το manual. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εκτενέστατο. Τα άσχημα νέα είναι ότι είναι μόνο στα γαλλικά και νομίζω στα πολωνικά...
  4. Υπάρχει κανεις που να το έχει αγοράσει από την ACE-Hellas? Αν ναι, αυτοί τι λένε από υποστήριξη?
  5. Κρίμα θα ήταν χρήσιμος. Τον έχουν κάνει ban? Για να το λύνω στο χέρι με βλέπω, αλλά προσπαθώ να το αποφύγω. Τέσπα. Πάντως το μόνο manual που βλέπω στο dvd του 2011 που έχω είναι verification και κάτι training.
  6. Λοιπόν pinned είναι ορισμένο. Διαστασιολόγηση της σύνδεσης κάνω χωρίς πρόβλημα, αλλά το πέδιλο λόγω του ότι το λύνει ως ανεξάρτητο, βγαίνει τεράστιο. Δεν υπάρχει τρόπος να επιλυθεί ενιαία η θεμελείωση? Πραγματικά έχω φάει όλη μέρα και άκρη δεν έχω βγάλει. Αν υπάρχει κάποιος που το δουλεύει και είναι διατεθιμένος να μου δείξει, ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί τα έχω πάρει και με το πρόγραμμα και με την υποστήριξη που είναι για κλωτσιές.
  7. Δεν ήξερα ότι το robot έχει manual. Το μόνο που έχω είναι κάτι παραδείγματα.
  8. Μια ερώτηση κι εγώ. Έχω μία μεταλλική αποθήκη και θέλω να κάνω διαστασιολόγηση της θεμελίωσης. Προς το παρόν έχω βάλει αρθρώσεις και δεν ξέρω πως να βάλω και να διαστιολογήσω τη θεμελείωση. Ρώτησα και την υποστήριξη, αλλά δεν υπάρχει και πολύ διάθεση για βοήθεια. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα του ήμουν υπόχρεος.
  9. Με ενδιαφέρει να κάνω στατική ανάλυση για ένα ιστό φωτισμού. Το πρόβλημά μου είναι ότι χρειάζομαι τα ΕΝ 40 και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
  10. Ευχαριστώ πολύ. Έχω μία ακόμα απορία. Στην έκδοση 2011 δεν μπορώ να βρω με τίποτα που είναι τo panel, για να ορίσω πλάκα. Το έχουν αλλάξει? Παλιά ήταν στο geometry. Και το κακό είναι ότι το help αναφέρεται μάλλον στο 2010. Εdit: άκυρο, απλώς ξεκίνησα την κατασκευή ως 2D frame και μετά που το άλλαξα σε shell δεν μου τα έβγαλε.
  11. Χαίρεται, Πήρα το robot εδώ και κάποιες ημέρες για την επίλυση κυρίως μεταλλικών φορέων. Θέλω να ρωτήσω αν κάνει κάτι που με ενδιαφέρει και αν ξέρει κάποιος. Στην περίπτωση για παράδειγμα που έχω τεγίδες, αντί να βάζω τα φορτία, ας πούμε του ανέμου, ένα ένα γραμμικά, υπάρχει δυνατότητα να τοποθετήσω ένα επιφανειακό (kN/m^2) και να γίνει η μεταφορά αυτού του φορτίου από το robot στις τεγίδες ως γραμμικό? Έχω την εντύπωση ότι γίνεται, αλλά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Αν ξέρει κανείς ας μου πει γιατί με έχει παιδέψει πάρα πολύ.
  12. Παιδιά, είναι εύκολο να μου στείλει και εμένα τα video tutorials, γιατί όλα τα links είναι νεκρά? Και ακόμα αν είναι εύκολο και τα tutorials? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.