Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis11

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από vasilis11

  1. Ερώτηση μάλλον ρητορική μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω την ηλιθιότητα του Ελληνικού κράτους...Τα άρθρα 18,19,43, καθώς και τα Παραρτήματα του Ν. 4277/2014 «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής και άλλες διατάξεις» καταργούνται ουσιαστικά μια εβδομάδα(!!!!!!!) μετά τη δημοσίευση τους σε ΦΕΚ;

  2. Να διευκρινίσω μία ακόμα φορά στους συναδέλφους πως το αρχείο αυτό είναι "μετατροπή του αρχείου oikismoi2000.kmz της πλατφόρμας geodata.gov.gr σε αρχείο dwg σε ΕΓΣΑ 87"...Δεν το έχω δημιουργήσει ο ίδιος απο την αρχή, έγινε μετατροπή απο φ,λ σε ΕΓΣΑ με λογισμικό GIS...Η αλήθεια είναι οτι τα όρια των περισσότερων οικισμών παρουσιάζουν σημαντική απόκλιση!!!

  3. Είναι τα όρια των οικισμών, κλειστές Polyline σε ΕΓΣΑ 87. Το εφαρμόζεις στο τοπογραφικό σου ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις θέλει διόρθωμα ως προς τα εγκεκριμένα όρια των οικισμών όπως προκύπτουν απο τα αντίστοιχα ΦΕΚ, τις περιγραφές των χαρακτηριστικών σημείων των ορίων και φυσικά την αποτύπωσή τους στο πεδίο.

    • Upvote 9
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.