Μετάβαση στο περιεχόμενο

stefdim

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

stefdim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορώ και εγώ να βοηθησω. Μιας και μιλάς για Μέση Τάση μάλλον μιλάς για στύλους και όχι για πυλώνες. Αν δεις τι τύπους στύλων θέλεις τότε μπορώ πιστεύω να σε βοηθήσω.
  2. Αν και έχω φύγει αρκετά χρόνια από το ΤΕΙ Πειραια, θυμάμαι κάναμε ένα μάθημα που είχε σχέση με ακουστική κ.λπ. Το έκανε κάποιος κ. Κουλούρης ο οποίος μας έδινε και το βιβλίο του. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σε βοηθήσει αλλά μπορείς να του ρίξεις μια ματιά αν θες.
  3. Χμ, χρησιμοποιούμε κλίμακα και στα ηλεκτρολογικά σχέδια? Δεν το ήξερα αυτό...
  4. Αφου έχεις τριφασική παροχή θα χρησιμοποιήσεις καλώδιο 4 αγογών (3 φάσεις και έναν ουδέτερα) όπου σε κάθε φάση θα συνδέσεις 5 λάμπες. Ένας σημαντικός παράγοντας, μιας και έχεις μεγάλες αποστάσεις, είναι η πτώση τάσης που θα έχεις στην τελευταία λάμπα. Πρέπει να είναι εντός αποδεκτών ορίων για να μη σου δημιουργήσει πρόβλημα.
  5. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την τοπολογία της εγκατάστασης (πόσοι αντιστροφείς κ.λπ)
  6. Προτείνω του Φραγκιαδάκη σίγουρα. Είναι καλό, κατανοητό και χρήσιμο σε περίπτωση που δεν θες να μείνεις στη θεωρία. Βέβαια, υπάρχει και το "Planning and installing Photovoltaic Systems". Είναι πολύ χρήσιμο αλλά και ακριβό (130 euro περίπου)
  7. Εχω ένα εγχειρίδιο με τις τυποποιημένες κατασκευές ΔΕΗ. Αν θες πες μου το mail σου καθώς επίσης και τους τύπους των πυλώνων που σε ενδιαφέρουν για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι.
  8. Μια άμεση λύση είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν τους αντιστροφείς. Σίγουρα σου δίνουν τη δυνατότητα κάποιας εποπτείας. Ομως σε ένα έργο, ειδικά αν είναι μεγάλο, θες να βλεπεις και άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα η κατάσταση των διακοπτών ισχύος. Για τέτοια θεματάκια χρειάζεσαι κάτι πιο advanced. Μια εταιρεία που ασχολεέται με τέτοια θεματάκια είναι η inAccess αλλά δεν ξέρω από θέμα κόστους τι παίζει... Αυτα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.