Μετάβαση στο περιεχόμενο

steffag3

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

steffag3's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για την ακόλουθη περίπτωση: Οικοδομική άδεια του 2009 (με τον προηγούμενο τρόπο) για την οποία έχουν πληρωθεί και οι επιβλέψεις αλλά δεν έχει "κλείσει" (για ρεύμα κλπ...) και τώρα θέλει ο ιδιοκτήτης αλλαγές (συνένωση διαμερισμάτων ενός ορόφου). Κάνω αναθεώρηση με τον νέο τρόπο ή υπάρχει τρόπος για νέα άδεια συνένωσης διαμερισμάτων στον όροφο που μας αφορά; Επίσης σε κάθε περίπτωση (δεν έχει γίνει καμία σύσταση οριζοντίου ιδοκτησίας) μας αφορούν οι τυχόν αυθαιρεσίες σε όλη την οικοδομή; Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Τελικά συνάδελφοι πώς πραγματοποιείται ΤΩΡΑ αναθεώρηση οικοδομικής αδείας η οποία εκδόθηκε ΠΡΙΝ την 1-3-2012;
  3. Τελικά η διόρθωση έγινε στην ΔΟΥ χειρόγραφα και με στρογγυλή σφραγίδα. Ωστόσο ο άνθρωπος που έστειλα έκανε πρώτα μία παταγωδώς αποτυχημένη απόπειρα σε κάποια πολεοδομία. Όπως και να 'χει ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο TOPOAKIS για τις (βάσιμες και ευστοχότατες) οδηγίες του. Θα συμφωνήσω να ξεκαθαρίζουμε ότι παραθέτουμε απλώς απόψεις ή και εμπειρίες όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι.
  4. Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα, αλλά εάν έχει γίνει λάθος στο παράβολο και έχει το όνομα του μηχανικού και όχι του ιδιοκτήτη είναι πρόβλημα και πώς λύνεται; Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Και σε εμένα (φυσικά) προέκυψε ζήτημα μη ταυτοποίησης και συγκεκριμένα αυτό του Τόπου Εγκατάστασης. Βρήκα μία Περιοδική Δήλωση Φ.Π.Α., τις οποίες και υποβάλλω ηλεκτρονικά και παρατηρώντας προσεκτικά τα στοιχεία διαπίστωσα διαφορά μόνο στον αριθμό τηλεφώνου σε σχέση με αυτόν που έβαλα στην αίτηση. Μπορεί κάποιος να με διαβεβαιώσει (υπεύθυνα κατά το δυνατόν) ότι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Περιττό δε να αναφέρω ότι εμπιστεύομαι τους συναδέλφους μου μηχανικούς πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε υπάλληλο ΔΟΥ ή άλλον. Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι, Μου έχει ζητηθεί από το ΥΠ.ΠΟΛ. τεχνική έκθεση για ανακαίνιση πρόσοψης διατηρητέου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Εάν έχει κάποιος υπόδειγμα θα με βοηθούσε πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.