Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tzem

Members
  • Περιεχόμενα

    46
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    tzemelini

tzem's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτο μπορείς να το υπολογίσεις μόνος σου πόσο θέλεις να τον κάνεις τον ετεροχρονισμό.
  2. Όταν εννοείς σύστημα κλειστού βρόχου για δώσε λεπτομέρειες... Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς?
  3. Η πράξη μετά είναι.... Για μένα καλύτερα είναι να βάλεις τριφασικό αφού είσαι στο όριο.
  4. Νομίζω για μονοφασικό δίκτυο είναι κάπου στα 300-500 ευρώ Στο τριφασικό ανεβαίνει παρα πάνω. Ακριβώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
  5. Μπορείς να βάλεις το σύμβολο του ρελέ με τις επαφές που χρησιμοποιείς. Τα σύμβολα αλλάζουν ανάλογα με τις επαφές που έχεις εσύ.
  6. Πρίν απο 4 χρόνια που σταμάτησα να ασχολούμαι με το προγραμματισμό δεν υπήρχε κανένα manual στα ελληνικά. Το καλύτερο manual είναι η πρακτική και η εξάσκηση με διάφορες οθόνες , παραδείγματα και μετά να τα κάνεις πράξη σε πραγματικές συνθήκες για να δείς τι δεν δουλεύει.
  7. Πολύ χαμηλή τιμή έδωσε , Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις τι περιλαμβάνει η προσφορά ??
  8. Συνήθως κάτι θα μυρίζεις τις περισσότερες φορές.Γιατι πάντα περνάει ρεύμα ανάλογα βέβαια και με τις ρυθμίσεις που έχει δεχτεί το μοτερ, την πέδηση που δέχεται και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Έτσι πολλές φορές θα έχεις κάποια μυρωδιά απο την αντίσταση.
  9. Νομίζω απο εκεί που πήρες το μοτερ θα σου πουν ποια είναι η επιλογή που πρέπει να κάνεις. Η εταιρία δίνει κάποια στάνταρ συνήθως.
  10. Τώρα σώθηκες αν σου δώσει πληροφορίες η ΔΕΗ, πρέπει να πέσεις σε κάποιον που έχει όρεξη .
  11. Τα στηρίγματα αγωγών και εγώ που έχω τοποθετήσει τέτοια ήταν πάντα αγώγιμα , βέβαια πριν 3-4 χρόνια , τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι .
  12. Ναι θέλει πολύ προσόχη γιατι δίνεις πολλά volt και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν έχεις ξεχαστεί να σε χτυπήσει.
  13. ΑΝ δεις το τιμολόγιο της δεη γράφη κάπου cosf = 1 οπότε δεν σου κοιτάνε καθόλου cos και μετράνε μόνο τα watt που καταναλώνουμε εξου και Kwώρες που μετράνε .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.