Μετάβαση στο περιεχόμενο

apos1982

Members
  • Περιεχόμενα

    81
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

apos1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικα πρέπει να παμε απο εκει για να παρουμε το χαρτι για την πληρωμη?
  2. εχω ενα πελατη που παει με δοσεις. πληρωσε το παραβολο.. τον δηλωσα για δοσεις.. του εβγαλα το χαρτι για να πληρωσει την πρωτη δοση.. την πληρωσε φανηκε στο συστημα οτι πληρωθηκε και φαινεται οτι ειναι σε προσωρινη υπαγωγη. τι κανουμε μετα? αν πατησω στην πρωτη δοση και παω να κανω υποβολη μου λεει οτι "δεν εχει μεταβληθει το προστιμο απο την τελευταια υποβολη προσωρινης υπαγωγης" και δεν κανει τιποτα .τα ακριβη σχεδια θα γινουν αργοτερα (τοπογραφικόκλπ), αλλα τα τετραγωνικά ειναι σωστά δεν υπαρχει μεταβολη.. αν αυριο παω να κανω τα σχεδια πως το προχωραω? για να γινει οριστικη υπαγωγη θα πρεπει να εξοφληθουν όλες οι δοσεις? ευχαριστω
  3. καλησπέρα, να ρωτησω κατι, συμφωνα με νεα δεδομενα στη ραφηνα που εχει τιμη ζωνης >2200 θα παρουμε 1450 και στον καλαμο αττικης 600 (ελαχιστη τιμη ανατολικης αττικης) και στην κινετα που ανοικει στην δυτικη αττικη τι παιρνουμε?
  4. για να μην ανοιγω και αλλο θεμα, να ρωτησω και εγω για την δεσμευτικη προσφορα όρων συνδεσης, είναι η προσφορα των ορων συνδεσης που δινει η δεη και λεει οτι πρεπει να πληρωσεις χ ποσο? το δεσμευτικη?
  5. ρε παιδια πηγα να παρω τη 3 δοση, εκλεισα χρονο στις 28, και μου ζηταει η μια εκει ασφαλιστικη ενημεροτητα, ενω ειχα παει τον δεκεμβρη και ισχυει ακομα, και τις δινω και φωτοτυπια απο τα βιβλια μου. το τιμολογιο της λεω, και μου απαντα θα γινει ελεγχος πρωτα.. την προηγουμενη φορα ενας αλλος κυριος μου το εκοβε αμεσως μολις εβλεπε τα χαρτια μου. σε εσας πως εχει γινει, γιατι αυτη η κυρια εχει μπει τωρα στη θεση εκει και απο κατι που την ειχα ρωτησει η τυπισσα ηταν ψιλοασχετη.
  6. Μπορει κανεις να ανεβασει τιποτα φωτογραφιες απο καμια εγκατασταση?
  7. άρα απο τα string πας στον πινακα (στο dc κομματι) μετα πας στον inverter και μετα ξαναγυρνας στον πινακα, στο ac κομματι.. σωστα?
  8. καλημέρα, κοιταω ορισμενα μονογραμμικα απο 10 kw και θέλω μια βοηθεια. 1. απο το string των πανελ κουμπωνεις κατευθειαν στον inverter, σωστα? 2.μετα τον inverter με καλωδιο ac πας στον πινακα. 3. στην εισοδο του πινακα εχεις τετραπολικη (για να κόβεις και ουδετερο) ή μια τριπολικη ή τρεις μονοπολικές ασφαλειες?οπου θα έχεις και τρια ενδεικτικα για να ξερεις οτι το συστημα ειναι υπο ταση. 4. μετα εχεις εναν τριπολικο διακοπτη, (για να μπορείς να κλεισεις το συστημα να χρειαζεται) 5. μετα έχεις τα αντικεραυνικα 6. μετα έχεις το ΔΔΕ 7 μετα έχεις ασφαλειοαποζευκτη. και μετα το καλωδιο για την δεη. υπαρχει καποιο λαθος στα παραπάνω? υπαρχουν και τιποτα φωτογραφιες απο πινακες για να εχω και μια εικονα απο μια εγκατασταση.
  9. @tsx δηλαδη αν το πουλαμε στη δεη δεν ανεβαινουμε κατηγορια? ειναι για ενα προγραμμα του υπεκα για κτιρια.
  10. καλημερα, σε ενα κτιριο αν τοποθετησουμε φωτοβολταικα, υπαρχει περιπτωση μονο με αυτην την ενεργεια να ανεβουμε ενεργειακη κατηγορια?
  11. σε μια οικια θα μπορουσαμε να εχουμε πανω απο εναν ΔΔΕ αν θελουμε να εχουμε σε εναν ΔΔΕ τα φωτα και σε αλλον τους ρευματοδοτες, ωστε ετσι σε περιπτωση που γινει μια διαρροη σε καποια πριζα να μην πεσουν και τα φωτα. η ακομα μπορει να εχεις διαφορετικο ΔΔΕ για τα εξωτερικα φωτα.
  12. σωστο οτι και ο πελατης θα πρεπει να μεριμνησει για την στατικοτητα αλλα απο την αλλη μηπως και αυτος που το βαζει θα πρεπει να μεριμνησει? γιατι ναι μεν ο ιδιοκτητης κοιταει να βαλει το φωτοβολταικο αλλα και αυτος που παει να τα βαλει δεν εχει εξισου ευθυνη να πει οτι πρεπει πρωτα να γινει ελεγχος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.