Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γεωργία Δεμερτζίδου

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γεωργία Δεμερτζίδου's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα! Μάλλον υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ Μac και Autocad!
  2. Kαλημέρα σας! θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ σε υπολογιστή Mac και περιβάλλον autocad 2012 να αλλάξω τις ρυθμίσεις του ποντικιού γιατί είναι πολύ αργό. Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ και πάλι!! Νομίζω πως έχω αρχίσει και ξεμπερδεύομαι λιγάκι..
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Μήπως όμως υπάρχει κάτι λίγο πιο αναλυτικό;; Ακόμα θέλω να ρωτήσω: Η ενεργειακή μελέτη δεν συμπεριλαμβάνει και την μελέτη για τις Η/Μ εγκαταστάσεις;
  5. Καλησπέρα σε όλους!Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Δομικών έργων και κάνω την πτυχιακή μου με θέμα την εφαρμογή του Κ.ΕΝ.Α.Κ. Επειδή τα διάφορα sites με έχουν μπερδέψει λίγο,μήπως είναι εύκολο σε κάποιον από εσάς να μου πει επιγραμματικά τι περιλαμβάνει η μελέτη των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  6. Αναλόγα με την πολεοδομία έχεις διαφορετικη σφραγιδα στις μελέτες ας πουμε??
  7. Kαλησπέρα drkrmts. Ειχες κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα οταν επιασες δουλεια ή αυτό έχει να κανει με την προυπηρεσία??σορρυ για τις πολλες ερωτησεις μου αλλα είμαι λίγο πελαγωμένη!
  8. μαλιστα...μακαρι να βρεθεί και δουλεια γιατι έτσι οπως είναι τα πράγματα σε όλουσ τους τομεις ειναι χλωμό!!
  9. δηλαδή τι μου προτεινετε?να κανω κατευθειαν μεταπτυχιακο ή να δουλεψω 1-2 χρόνια και μετα??
  10. Καλησπέρα σας,σε λιγο καιρό τελειώνω απο το Πολιτικών Δομικών Εργων.Αξιζει να κάνω μεταπτυχιακό??Αν ναι εδω ή οπωςδήποτε στο εξωτερικο??Αναβαθμίζεται ετσι κάπωσ το πτυχιο μου?(το οποιο απο οτι εχω καταλάβει απο μονο του είναι για πεταμα)!ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.