Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Daron

Core Members
  • Περιεχόμενα

    236
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Everything posted by Daron

  1. Daron

    cv

    Θέλουν απλά τη φωτό για να δουν αν είσαι μαύρος ή Τούρκος
  2. Daron

    cv

    Θα ελεγα τωρα γιατι, αλλα μην ριξω το επιπεδο...
  3. Daron

    cv

    Οπως ειπε και ο συναδελφος πιο πανω στη Γερμανια στο σι βι μπαινει φωτο. Αν δεν ξερετε μην ειστε απολυτοι. Νομος. Και καποιοι ζητανε και απολυτηριο σχολειου.
  4. 'Εχεις τα δίκια σου. Για να απαντήσω στο ερώτημα σου: Προτείνω να ψάξεις για θέσεις ειδικά για νέους απόφοιτους. Graduate schemes. Χαμηλοί μισθοί αλλά οι πιο πολλοί έτσι αποκτάνε την πρωτη τους εργασιακή εμπειρία
  5. Ετσι ηταν κ το δικο μου. Εχω υποβαλλει τρεις φορες. Προβλημα δεν ειχα ποτε. Αδικως αγχωνεσαι
  6. Εγω τα εχω υποβαλλει με σφραγιδα κ υπογραφη του φορεα που το εξεδωσε. Χωρις apostille. Εγινε δεκτο. Η apostille χρειαζεται μονο για επισημη μεταφραση, απο τη στιγμη που το υποβαλλεισ αμεταφραστο δεν θελει apostille
  7. Εγω οταν συμπλητωσα την αιτηση στο dvka τους εξηγησα σε επιστολη οτι ειμαι γραμμενος στο τσμεδε κ συμφωνα με τον ελληνικο νομο λογιζομαι ως ελ. Επαγγελματιας στην ελλαδα. Δεν ειχα προβλημα
  8. Εγώ χειρίζομαι πολύ καλά τα Γερμανικά, και δε το λέω για να το παίξω κάποιος. Και σοβαρή εμπειρία στη Γερμανία έχω.Σε απορριπτικό mail που έλαβα ως απάντηση της αίτησης μου σε Γερμανική εταιρεία, μου εξήγησαν οτι για μόλις 8 πολύ εξειδικευμένες θέσεις που είχαν δημοσιεύσει λάβανε πάνω από 700 αιτήσεις. Αυτά.
  9. Εγώ όσες αγγελίες έχω δει από ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται εκεί, από άποψη προσόντων ζητάνε πολλά από τους υποψηφίους, μήπως αυτός ήταν ο λόγος?
  10. Ναι αυτό ακριβώς http://www.dw.com/en/vitamin-b/a-6616528
  11. Στη Γερμανία υπάρχει, παίζουν καθοριστικό ρόλο οι διασυνδέσεις
  12. Ενώ ο άλλος που νομίζει οτι κρατάει τον παπά από τα @@ επειδή έχει δουλειά στο Μόναχο και μπήκε να πουλήσει τουπέ στο φόρουμ δεν έχει ψυχολογικά ξέρω γω...
  13. Είναι ολοφάνερο οτι έχεις χαλαστεί από τις προσπάθειες εύρεσης εργασίας στο ΗΒ που δεν ευδοκίμησαν και είναι απόλυτα κατανοητό. Παράτα τα και ψάξε αλλού, δεν αξίζει.
  14. Δεν παίζει, πολύ απλά. 'Ασε που δεν μπορείς καν να κάνεις τα γραφειοκρατικά πριν αρχίσεις δουλειά (έκδοση ΑΦΜ, άνοιγμα λογαριασμού, ιατρική ασφάλεια κλπ.)
  15. Υπάρχει και το Internet. Και καλώς ήρθες στο club
  16. Θα φτύσεις αίμα χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα. Κάνε πρώτα εντατικά Ελλάδα να την μάθεις και μετά πήγαινε
  17. Πιθανόν να χρειαστεί να προσκομίσω το ένυπο S1 στον φορέα που με ασφάλιζε στο εξωτερικό για να αποδείξω οτι είμαι ασφαλισμένος στην Ελλάδα. Χορηγεί το ΤΣΜΕΔΕ αυτό το έντυπο αν έχουμε οφειλές? Έχει κανείς εμπειρία?
  18. Κλασικό επιχείρημα του κάθε λούμπεν αριστερούλη αγωνιστή του καφενείου και του φραπέ: Αφού δεν είσαι μαζί μας είσαι Χρυσή Αυγή. Τι παίρνετε ρε?
  19. Οχι δεν ευθύνεται αυτός. Αυτού τόσο του κόβει, τόσο κάνει. Φταίνε όσοι τον ψηφίσανε, πιστεύοντας τις π****ριες που έταζε.
  20. Ίσως θα ήταν καλό να συμβουλευτείς δικηγόρο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.