Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

diablozz

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

diablozz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ενδιαφέρον το link, σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Αύριο κιόλας θα απευθυνθώ στο αρμόδιο τμήμα.
  2. Καλησπέρα φίλε σε ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία να μου απαντήσεις. θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής όταν λες ότι οι μηχανικοί ΤΕ δεν έχουν άδεια ασκήσεως; Δηλαδή ένας απόφοιτος από Α.Τ.Ε.Ι δεν έχει άδεια; Η αναφέρεσαι στο μέγεθος της αδείας τύπου όριο 100KW; Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω τελειώσει ηλ. Μηχανικός στην Ρουμανία, η σχολή ήταν 4ετούς φοίτησης και είχα κινήσει τις διαδικασίες αναγνώρισης στην Ελλάδα μέσω Δοαταπ. Πρόσφατα τελείωσε η διαδικασία (αρκετά χρονοβόρα) και το πτυχίο μου είναι ισότιμο στην Ελλάδα και για να γίνει αντιστοιχία με το τμήμα που διάλεξα (τμήμα ηλ μηχανικών στην Καβαλα) πρέπει να δώσω 3 μαθήματα. Αναζητώ εργασία και στην τελευταία μου συνέντευξη, μου ζητήθηκε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα, αν για την έκδοση της χρειάζεται να γίνει και η αντιστοιχία; Η αρκεί η ισοτιμία του τίτλου; Και αν αρκεί που απευθύνομαι για την έκδοση της αδείας; Σας ευχαριστώ πολυ ΥΓ: Παρακάτω σας επισυνάπτω το έγγραφο από τον Δοαταπ
  4. νομιζω οτι δεν μπορεις αλλο να πας ελλαδα δεν ισχυουν αλλο αυτες οι εξετασεις ετσι τουλαχιστον μου εχουν πει.υπαρχει κ ελεκτρομεκανικα εδω ναι τα 2 πρωτα πολιτικος μηχανικος ..κ μετα εχει καποιες ειδικοτιτες.ειτε σε management or car engineer καπως ετσι..που δεν με απασχολουν.προφανως μηχανολογος μηχανικος με την εννοια π υπαρχει στην ελλαδα βγαινεις μονο απο το ελεκτρομεκανικα π βρηκες και συ.
  5. γεια σας.ειμαι νεος στ φορουμ .σπουδαζω ρουμανια 1ο ετος κ ειμαι στον κλαδο των πολιτικων μηχανικων κ μου ειπαν πως στο 3ο ετος παιρνεις ειδικοτητα μηχανολογου μηχανικου. εχω μπερδευτει αρκετα γιατι απ οτι βλεπω ειναι κατι τελειως διαφορετικο.σε αλλο φορουμ διαβασα οτι ο μηχανολόγος μηχανικός εγγράφεται στο Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.οι ειδικοτητες μεσα απο την σχολη μου εχουν σχεση με μηχανικους αυτοκινητων(car engineer) και κατι αλλα με μανατζμεντ.κατι που δεν με ενδιαφερει .εχω σκοπο να ασχοληθω με ενναλακτικες μορφες ενεργειας..απλα αυτη την στιγμη ειμαι μπερδεμενος.ειμαι εναν μηνα εδο η σχολη μου ονομαζεται facultate de mecanica.οποιος απο σας γνωριζει η εχει σπουδασει ρουμανια.ας με βοηθησει αν γινεται. η πολη που βρισκομαι ονομαζεται craiova. Σας ευχαριστω.!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.