Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αφροδίτη

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Αφροδίτη's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτά δεν τα γνώριζα...σε ευχαριστώ πολύ..μαλλον ανήκω στην κατηγορία με τα ντόπια αγροτεμάχια.
  2. είναι κάτι που το αναρωτιέται και εγώ...εκτός της Δ12 που ήταν πολύ εξυπηρετικοί όλοι οι υπόλοιποι βαριόντουσαν ή είχαν πλήρη άγνοια....αύριο θα ξαναπάω στην κτηματική και στην νομαρχία να δω αν υπάρχει κάτι τελικά....
  3. πήγα, αλλά τίποτα.....θα με ενημερώσουν αν βρουν κάτι σχετικό....!
  4. το πιο πιθανό, όπως μου είπαν από την τεχν. υπηρεσία της νομαρχία είναι να μην υπάρχει τίποτα. το δύσκολο είναι το τι θα κάνω από εκεί και πέρα...πως θα ορίσω το νέο όριο απαλλοτρίωσης....
  5. Η τεχνική εταιρεία δεν έχει τίποτα αλλά θα κοιτάξω και στον Δήμο. σε ευχαριστώ πολύ...
  6. Καλημέρα συνάδελφοι, έχω μία μελέτη κτηματολογίου υπεραστικής οδοποιϊας(διαπλάτυνση υφιστάμενου) για την οποία αφού πήγα σε όλες τις υπηρεσίες (δ12, νομαρχία, πολεοδομία) δεν υπάρχουν στοιχεία για το όριο απαλλοτρίωσης. πως προχωράω? έχω μαζέψει ένα κάρο νόμους, εγκυκλίους και προεδρικά διατάγματα (ν.653/77, ν.2052/92, πδ 929/79, εγκ 30/89) αλλά άκρη δεν βγάζω. γνωρίζει κανείς τίποτα?
  7. καλησπέρα συνάδελφοι, έχω μία μελέτη κτηματολογίου οδοποιϊας (υπεραστική) επαρχιακής οδού (διαπλάτυνση) και έχω γυρίσει όλες τις υπηρεσίες (δ12, νομαρχία, πολεοδομία) και δεν υπάρχει το όριο απαλλοτρίωσης αυτής. τι κάνω? πως ορίζω το νέο όριο απαλλοτρίωσης? υπάρχει κάποια βιβλιογραφία που θα με βοηθήσει? από νόμους, εγκυκλίους και προεδρικά διατάγματα έχω τα εξής: ν. 653/77, ν. 2052/92, π.δ. 929/79, εγκ. 30/89, παρόλα αυτά άκρη δεν βγάζω...γνωρίζει κανείς κάτι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.