Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

coulis

Core Members
  • Περιεχόμενα

    261
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Ενδιαφέροντα
    Ενεργειακός Σύμβουλος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

coulis's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

73

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με μια αύξηση 3.35% οπως ειχε πει κ πιο πάνω ο συναδελφος "venezia"
  2. Για να δουμε τι θα μας έρθει στο επόμενο.
  3. Ti έγινε? Ακόμα να αναρτηθεί ο 12/23. Έχω διαλέξει από το μενού την υπάρχουσα ασφαλιστική κατηγορία για το 2024 και ακόμα δεν εμφανίστηκε ο Δεκέμβριος. 🤔
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟυ ήρθε mail από τον ΕΦΚΑ, για να διαλέξω πάλι την ασφαλιστική κατηγορία. Σας το παραθέτω για να μην ξεχαστείτε κ δεν δηλώσετε, αν και λέει οτι αν δεν δηλώσετε, παραμένετε σε αυτή που είστε. "Σας ενημερώνουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί από 18/12/2023, για Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους και Αγρότες, η ηλεκτρονική υπηρεσία e-ΕΦΚΑ «Επιλογή Ασφαλιστικής Κατηγορίας Κύριας Ασφάλισης, Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ παροχών» παρέχοντας την δυνατότητα υποβολής αίτησης / δήλωσης μεταβολής της ασφαλιστικής κατηγορίας για το έτος 2024. Η δήλωση επιλογής/μεταβολής της ασφαλιστικής κατηγορίας μπορεί να υποβληθεί έως 31/1/2024. Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή των ανώτερων ασφαλιστικών κατηγοριών οδηγεί και σε υψηλότερες συνταξιοδοτικές παροχές. Σε περίπτωση μη υποβολής αίτησης / δήλωσης μεταβολής κατηγορίας, παραμένει ενεργή η κατηγορία κατάταξης του προηγούμενου έτους."
  5. 😄 να πάρουν την γαλοπούλα τους και αυτοί. Μην ξεχάσετε και την πληρωmή του ΤΕΕ μας😁
  6. Αν δικαιούσαι 10.000€ και τα τιμολόγια γράφουν 8.000€, δεν κάνεις τίποτα. Αν δικαιούσαι 10.000€ και τα τιμολόγια γράφουν 12.000€, πληρώνεις επιπλέον 2.000€ , με καταθέσεις στην τράπεζα προς τα συνεργεία.
  7. Ίσως ζητήσουν φώτo από τα θεμέλια και στατικότητα, για να μην πέσει στο κεφάλι του κυρ Μπάμπη που κάνει μπάνιο από κάτω.
  8. Και ο "οδηγός" σε ΦΕΚ Οδηγός εφαρμογής του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2023».pdf
  9. Συγνώμη για το εκτος θέματος, αλλά δυστυχώς είναι ετσι όπως το λες. Είχα παγια εντολή στο τηλέφωνο, κ ξαφνικα βλεπω 2η ανάληψη +0,30€ χωρις να υπαρχει αιιτιολογια στο web banking. Παω τραπεζα να ρωτήσω κ αφου βλεπει ο υπάλληλος οτι ξεκινησε η τράπεζα να χρεωνει 30 λεπτά ΚΑΙ στις πάγιες εντολές, έκανα τα παράπονα μου,και μου λεει: εεε να μην βγαλουμε κ εμεις κάτι?? Πίστεψέ με. Ο χαρτοκοπτης που ειχε πάνω στο γραφείο, μου έκλεινε το μάτι. Συγκρατηθηκα κ έφυγα. Πήγα στο κατάστημα κινητής και ακύρωσα την πάγια εντολή, αφου ξεκίνησαν να με χρεώνουν (και ΧΩΡΙΣ ενημέρωση) επειδή ήμουν "καλοπληρωτής" .
  10. Δες μηπως ηταν Αργιες και τελος του μηνα, οποτε η πληρωμή εγινε με τον νεο μηνα. Κάτσε δες από πότε στο εμφάνισε, οπότε θα δεις κ πότε έκανες την προηγούμενη πληρωμή και έτσι θα ελέγξεις κ πότε έγινε η πίστωση στην τράπεζα.
  11. Όχι. Είναι "καθαρό" το δικό μου. Μήπως είχες καθυστέρησει σε προηγούμενη οφειλή, και είναι οι προσαυξήσεις? Έτσι την είχα πατήσει παλαιότερα. Είχα παει σε τράπεζα να κάνω καταθέσεις κ πλήρωσα κ τον εφκα. Ο υπάλληλος κατέθεσε στρογγυλό το ποσό (δεν το τσέκαρα) και επι μήνες μου ερχόταν 1,85€+. Κατέβασα όλα τα χαρτιά και καταθετήρια που κρατάω και το είδα.
  12. Δυστυχώς!!! Έχουν αυξηθεί οι εισφορές μας , 1) λόγω πληθωρισμού, 2) για να βγαίνουν οι συντάξεις, 3) για να μας φέρουν στα ίσια με τους μισθωτούς. Άστο. Δεν βγαίνει άκρη https://www.taxheaven.gr/news/62416/oi-nees-eisfores-twn-eleyoerwn-epaggelmatiwn-apo-1hs-ianoyarioy-2023
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.