Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΡΕΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΡΕΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα συναδελφοι... Παραδοσιακο σπιτι σε χωριο της Αιτωλοκαρνανιας φερει ζημιες απο τον σεισμο της 8ης Ιουνιου 2008. Περασε απο τον ελεγχο απο συναδελφους μηχανικους ως επισκευασιμο και τωρα κατατειθεται η μελετη επισκευης. Αν ολα πανε καλα το Τ.Α.Σ θα εγκρινει καποια χρηματα της ταξης των 30.000,00 EURO περιπου. Τα χρηματα αυτα (ολα) θα δαπανηθουν για την πληρη αποκατασταση του κτισματος και μαλλον θα χρειαστουν και καποια επιπλεων τα οποια θα τα βαλει ο ιδιωκτητης. Ο ιδιωκτητης ρωταει αν ειναι δυνατον, μετα ή και παραλληλα, την απορροφηση των χρηματων και το περας των εργασιων επισκευης του κτισματος, να καταθεσει φακελο για επιδοτηση απο ΚΠΣ για μετατροπη του κτισματος σε ξενωνα παραδοσιακο μεχρι και 5-6 κλινες. Θα μπορεσει να κανει κατι τετοιο ή η απαντηση θα ειναι οτι δεν δικαιουται μιας και εχει ηδη παρει χρηματα απο δημοσια αρωγη? Και αν η απαντηση ειναι θετικη, τοτε θα μπορει να κανει εργασιες επισκευης(Τ.Α.Σ) και παραλληλα εργασιες διαρυθμησης κλπ. του χωρου (Επιδοτηση)? Σας ευχαριστω
  2. Καλησπερα συναδελφοι... Παραδοσιακο σπιτι σε χωριο της Αιτωλοκαρνανιας φερει ζημιες απο τον σεισμο της 8ης Ιουνιου 2008. Περασε απο τον ελεγχο απο συναδελφους μηχανικους ως επισκευασιμο και τωρα κατατειθεται η μελετη επισκευης. Αν ολα πανε καλα το Τ.Α.Σ θα εγκρινει καποια χρηματα της ταξης των 30.000,00 EURO περιπου. Τα χρηματα αυτα (ολα) θα δαπανηθουν για την πληρη αποκατασταση του κτισματος και μαλλον θα χρειαστουν και καποια επιπλεων τα οποια θα τα βαλει ο ιδιωκτητης. Ο ιδιωκτητης ρωταει αν ειναι δυνατον, μετα ή και παραλληλα, την απορροφηση των χρηματων και το περας των εργασιων επισκευης του κτισματος, να καταθεσει φακελο για επιδοτηση απο ΚΠΣ για μετατροπη του κτισματος σε ξενωνα παραδοσιακο μεχρι και 5-6 κλινες. Θα μπορεσει να κανει κατι τετοιο ή η απαντηση θα ειναι οτι δεν δικαιουται μιας και εχει ηδη παρει χρηματα απο δημοσια αρωγη? Και αν η απαντηση ειναι θετικη, τοτε θα μπορει να κανει εργασιες επισκευης(Τ.Α.Σ) και παραλληλα εργασιες διαρυθμησης κλπ. του χωρου (Επιδοτηση)? Σας ευχαριστω Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.