Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xarpap

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΔΡΑΜΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

xarpap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφε ευχαριστω για το ενδιαφέρον. Χρειάζομαι το επίσημο εγγραφο. Με σφραγίδες υπογραφες και καθε επισημότητα για να μπορει να γινει αποδεκτό από υπηρεσία. Οποιος το εχει τον παρακαλώ να το αναρτήσει. Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Συνάδελφε earling ή όποιος άλλος το έχει διαθέσιμο, θα μπορουσες-ατε να ξαναφορτωσεις το συγγεκριμένο έγγραφο για να το εχουμε στην κανονική του μορφή με τα στοιχεια της αρχής που το εξέδωσε και ολα τα σχετικα για να το χρησιμοποιησουμε σε υπηρεσία? Σ ευχαριστω προκαταβολικά!
  3. Δυστυχως για τους ασφαλισμενους μετα το 1993 ειχε πολλους περιορισμούς για την "ελάφρυνση"(δεν θα πω μειωση μην νομιζουν οτι μας κανουν και χάρη, μετά την αυξηση εν μεσω κρίσης 25-30%) των ασφαλιστικών τους εισφορών, αλλά μην είμαστε και αχάριστοι. Επωφελήθηκαν αρκετοι συνάδελφοι από αυτες τις ρυθμίσεις. Ναι είναι άδικο για όλους όσους δεν μπόρεσαν να επωφεληθουν. Να συνεχισουμε να ζητουμε την ιση μεταχειριση των συναδέλφων. Δεν μπορει οι παλιοι ασφαλισμενοι(πριν του 1993) να επανέρχονται αυτόματα στις παλιές εισφορές και οι υπόλοιποι να πρεπει μεσω αιτησης και απαιτησης αυστηρων κριτηρίων!! Απλα θελω να καταλήξω, στο ότι ενώ επί 4-5 χρόνια δεν ακουγε κανενας τις κραυγες αγωνίας, για πρώτη φορά υπήρχε μια θετική εξέλιξη(έστω και ατελής)! Οποιος θέλει να πεί με επιχειρήματα για το πρωτη φορα αριστερα έχει σε αλλα θέματα ισχυρότερα. Στο συγκεκριμένο θέμα είναι ανίσχυρα.
  4. Για ακόμα μία φορα η διάκριση υπέρ των παλιών ασφαλισμένων είναι εξωπραγματική. Ο νέος θα πρέπει να κινηθεί μόνος του να κάνει αίτηση ωστε να ισχύσει το οφελος των διατάξεων της ρυθμισης, από την πρωτη του επόμενου έτους απο αυτό της αίτησης!! Δηλαδή για ενα χρόνο με καταληκτικη ημερομηνια την 31/12/ 2016. Να πρέπει να είναι ενημερος ασφαλιστικα, να ρυθμισει, να τηρει την ρυθμιση..Πόσοι θα κατεφερουν να πληρουν τους όρους για ολόκληρο το διάστημα? Και οι παλιοι αυτόματα μειώνουν 25-30% τις εισφορες τους χωρις ιδρωτα!! Οι αναδρομικές αυξημενες εισφορές απο την ψήφιση του Νομου μεχρι και την πρώτη καταβολή τους παραμενουν πιστωμένες στους ασφαλισμενους? αυτα ηταν τα αιτηματα των μηχανικων, του ΤΕΕ, των φορέων τους? Είπαμε να κάνουμε υπομονή στις κρίσιμες ωρες! αλλα όχι να μας κοροιδευουν για άλλη μια φορα!
  5. Ειναι πολυ απλο συναδελφοι! Δειτε την αυξηση προυπολογισμου του Οκτωβριου του 2013! Στην Δ. Μακεδονία και στην Κ. Μακεδονία κατανέμει τεράστια ποσα! Δεν λέω ειναι δυσμενεις οι συνθηκες το χειμωνα σε αυτές, αλλα δεν δικαιολογουνταν αυτη η κατανομη! Στην περιφέρεια ΑΜΘ που επίσης εχει βαρυ χειμώνα, δεν δόθηκε ουτε ευρώ(απευθειας κατανομη)! Δεν ειπε κανενας τιποτα τοτε και τα βρισκουμε μπροστα μας!
  6. Οι πληροφοριες εδω: http://technews-greece.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7677.html#.VGNM8J8gvRU
  7. Καλησπέρα συνάδελφε, Ειμαι κι εγω πατερας ενος μικρου αγοριου και καταλαβαίνω την αγωνία σου. Υπάρχει νομοθετημενη διαδικασία για το πως θεωρείς βιβλιάριο υγείας ανασφάλιστου με οφειλες στο ΤΣΜΕΔΕ(ΕΤΑΑ). Να απευθυνθείς στο πλησιέστερο κατάστημα του ΤΣΜΕΔΕ. Αν τυχόν δεν γνωριζουν να επικοινωνησουν με τα κεντρικα! Νομιζω η θεώρηση μπορει να σε καλυψει μεχρι το Φεβρουαριο του 2015. Πιθανως να προκύψει κατι νεο μεχρι τοτε! για να εχεις μια εικόνα διαβασε εδω πληροφοριες! Συνηθως ζητουν τα εκκαθαριστικα των 3 τελευταιων ετων και μια αιτηση!
  8. δοκιμαστική ηταν.. διχως κανενα νοημα.. οι "παλιοι" την "πεφτετε" σε καποιον που γραφει πρωτη φορά? μεινατε στην ουσια της προτασης παντως..
  9. Συνάδελφε Inzaghi αν εννοεις οτι δεν ειχα συμπληρωσει ειδικότητα στο προφιλ μου, το εκανα μολις. Εχεις καποιο αντιλογο για την προταση μου?
  10. Θεωρω οτι αμεσα θα πρεπει να ξεκινησει ενα πλαισιο διεκδίκησης(αφορά κυρίως τους ελεύθερους επαγγαλματίες μηχανικούς) στο πλαίσιο της γνωμοδότησης του κ. Μανιτάκη για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, μέσω του ΤΕΕ και των συλλογικών φορέων των μηχανικών. Χωρις προτάσεις και στοχευση της διεκδικητικης μας γραμμής δεν μπορουμε να πετυχουμε τίποτα..Σας παραθέτω παρακάτω το ανάλογο αρθρο. http://www.koutipandoras.gr/article/107030/gnomodotisi-manitaki-paranomes-hreoseis-4000000000-eyro-se-asfalismenoys-oaee
  11. Καλησπερα σε ολους! Κουραγιο σε ολους μας αλλα δεν μπορουμε να το αφησουμε να περασει αυτο ετσι! Πρεπει να δρασουμε ολοι μαζι! Παρακολουθω την συζητηση εδω και λιγο καιρο! Ειμαστε ζευγαρι μηχανικων που ζουμε στη δραμα και γενναμε εντος δεκαημερου! Υπαρχει μια και μοναδικη κλινικη η οποια δεν ειναι συμβεβλημενη! Οπως οι περισοτεροι απο εμας περιμεναμε 2500 λιγο λιγοτερα απο τα συνολικα μας εξοδα και απ' οτι φαινεται θα μεινουμε με τον σαλμα να μας κοροιδευει προσπαθωντας να πεισει οτι εξορθολογιζει το συστημα του επιδοματος! Μπορει και να το πιστευει ο ασχετος! Ειναι εναντια στην ιση μεταχειρηση των ασφαλισμενων η διακριση αυτη! Ολοι με τον ενα ή τον αλλο τροπο να το δικαιουνται εκτος απο αυτες που γενουν σε κλινικη χωρις συμβαση! Διαφορετικα ασφαλιστρα πληρωνουν αυτες; κανονικα πρεπει να κανουμε μυνηση στους συντακτες του νομου για ψυχικη ωδινη των γυναικων μας και κατ επεκταση των ανηλικων παιδιων μας το μεηλ μου ειναι [email protected].
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.