Μετάβαση στο περιεχόμενο

@ggelos

Members
  • Περιεχόμενα

    35
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by @ggelos

  1. Καλησπέρα συνάδελφε, σου στέλνω για το πρόγραμμα της μηκοτομής.. σου έχουν πει κάποια λύση για το πρόβλημου είχες γράψει;; αν θυμάσαι φυσικά.. σε ευχαριστώ

  2. @ggelos

    Μηκοτομή

    Μου εμφανίζει Run-time error '76' - Path not found και εμένα.. υπάρχει κάποια λύση?? έχω win 7 64bit
  3. καλημερα συνάδεφλοι..μπορει η ερώτηση να σας φανεί λίγο αστεία αλλα δεν μου έχει ξανατύχει..εχω ένα αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου εντός ζώνης 3000τμ..απο αυτά μόνο τα 1765τμ είναι εντός ζώνης..στην δήλωση μηχανικού στο τοπογραφικό θα γράψω οι είναι εντός ή εκτός ζώνης;ή θα γράψω τα τετραγωνικά που ειναι εντός ζώνης; ευχαριστώ..
  4. ευχαριστω πολυ ted78..κατατοπιστικοτατος..
  5. Φίλε Highlander μια βοήθεια ζήτησα..γι'αυτο είναι τα φόρουμ..ted78 για μια περίφραξη θέλω να βγάλω την άδεια..
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι..δεν έχω ξανακάνει άδεια μικρής κλίμακας και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται, πόσα τοπογραφικά, αν χρειάζεται να κάνουμε αίτηση σε δασαρχείο, αρχαιολογία.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  7. καλημέρα συνάδελφοι..θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στην κατασκευή μια περίφραξης χρειάζεται απαραίτητα άδεια..τις περισσότερες φορές μετα την χάραξη κάνει ο πελάτης την περίφραξη μόνος του χωρίς κάποιες διαδικασίες..υπάρχει πρόβλημα με αυτό? Ευχαριστώ..
  8. Βασικά δεν το πηρα αψήφηστα..έκανα τα τηλεφωνήματά μου εκεί που μου είπατε και είδα οτι τα πράγματα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν τοσο τραγικά..αλλά σύμφωνω με τα παραπάνω ότι πρεπει να είμαστε πολυ προσεκτικοι με τις υπεύθυνες δηλώσεις..το μαθημά μου το πήρα..
  9. Επιτέλους καποιος μίλησε χωρις ειρωνεία εδω και ώρα..το τοπογραφικο ήταν για αποδοχη κληρονομιάς σε χωράφι εκτός σχεδίου..και μου εξήγησε ακριβως η συμβολαιογράφος οτι λόγω αυτού το λάθος διορθώνεται..στο συμβόλαιο απ'οτι είδα δεν αναφέρει οτι είναι ή δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο..απλά με ποιον συνορεύει και τα μέτρα των πλευρών..πληροφόρησα τον πελάτη και του είπα να μου το φέρει πίσω..σε περιπτώσεις όπως είπε ο gr_topo βεβαίος υπάρχει μεγάλη ευθύνη και θα συμφωνήσω..εσείς μονο φυλακή δεν με στείλατε..
  10. ευχαριστω παντως για τις προειδοποιήσεις..αν και δεν μου αρεσαν καποια σχολια..
  11. πηρα και τον πελατη τηλ..και του ειπα να μου το φερει να το διωρθωσω..αυτη την στιγμη νομιζω δεν μπορω να κανω κατι αλλο..
  12. τυχαινει η συμβολαιογραφος που έκανε το συμβολαιο να ειναι συγγενης..δεν νομιζω να μην ενδιαφερόταν για οποιοδηποτε λαθος..
  13. zavi πήρα το μηνυμά σου..αλλα αν η συμβολαιογραφος είναι εντάξει..η οποια λογικα ειναι η πρωτη που θα μου ελεγε για διορθώσεις στο συμβολαιο..τοτε δεν νομιζω να υπάρχει θεμα..
  14. τσιγαρα για την φυλακή θα μου φερνει κανενας; ρωτησα την συμβολαιογραφο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα..ολοι κανουν τετοια λαθη..δεν ξερω βεβαια το ειδος του συμβολαιου..μηπως τα λετε λιγο υπερβολικα ρε παιδια;ε
  15. Με τρομάζετε συναδελφοι..νομιζα οτι ειναι απλα θέμα της φορολογίας για την εφορια..δεν περιμενα να ειναι τοσο σοβαρο..μεχρι που μπορει να φτασει η βαλιτσα;
  16. καλημερα συναδελφοι..εχω συνταξη ενα τοπογραφικο για συμβολαιο..στο οποιο μετα απο καιρο ειδα οτι εχω κανει τυπογραφικο λαθοσ στην δηλωση μηχανικου γραφωντασ οτι ειναι αρτιο ενω δεν ειναι..θα υπαρξει καποιο προβλημα στο συμβολαιο;; σασ ευχαριστω εκ των προτερων..
  17. ευχαριστω για excelaki..πολυ καλο -------------------------------------------------------- jojo ευχαριστω για τις απαντησεις..γραψε μου μονο το link για το προγρμματακι..
  18. Καλησπέρα συναδελφοι..έχω αποτυπώσει καποια βάθρα της ΓΥΣ με το GPS σε εγσα 87..τα βάθρα τα έχω και σε hatt..υπάρχει κανένα προγραμματάκι μετσχηματισμου ομοιότητας για να γίνει η μετατροπη?? ευχαριστω..
  19. x: -1193.51 y: 4755.09 κφ:40.45 -1.21 το κφ είναι από χάρτη 1:5000 της τοπογραφικής στον αναδασμο αξού της περιοχης γιαννιτσων.. οι συντεταγμένες σε εγσα που με βγάζει το coord είναι: χ:369441.911 y:4516700.923 οι οποίες πέφτουν στον διπλανό δήμο και όχι στον δήμο κύρρου που είναι το αγροτεμάχιο.. συνάδελφε zografos_k οι συντεταγμένες που θα μετατρέψω σε μεγαλυτερο κφ είναι πάλι hatt? αν μπορείς πεσ μου λίγες λεπτομέρειες παραπάνω.. ευχαριστω για το ενδιαφέρον..
  20. Καλησπέρα συνάδελφοι..εχω σπάσει το κεφάλι μου εδω και πόση ώρα..εχω πάρει ορόσημα απο την τοπογραφική για ένα αγροτεμάχιο αναδασμού κάθως και το κέντρο λ/φ..θέλω να κάνω ένα τοπογραφικό για φωτοβολταικά όπου χρειάζεται να μετατρέψω τις συντεταγμένες στο γνωστό coord_gr σε έγσα..στην συνέχεια τις βάζω στο γεωευρετήριο του ΓΥΣ για να δω αν είναι σωστες και μου το βγάζει σε διπλανό δήμο..κάνω κατι λάθος; χρειάζεται να πάρω και άλλα δεδομένα; γιατί συμβαίναι αυτο;
  21. Καλημέρα συναδελφοι..κανω κατι τοπογραφικα για φωτοβολταϊκά και οι συντεταγμένες που χρειάζονται είναι σε ΕΓΣΑ..θα ήθελα να ρωτήσω αν οι συντεταγμένες που μας δίνουν από την τοπογραφική είναι οι λεγόμενες HATT..επίσης ένα προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά.. ευχαριστώ..
  22. καλησπέρα συνάδελφοι..θα κάνω το πρώτο μου τοπογραφικό για άδεια και έχω χάσει λίγο την μπάλα..σαν πρώτη κίνηση έχω στείλει με φάξ την αίτηση στο ΤΕΕ για να μου στείλουν κωδικό κτλ..μου είπαν να πάω στην εθνική για να πάρω κατι αιτήσεις..τις επόμενες κινήσεις μπορείτε να μου τις αναφέρεται; Σας ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.