Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

hemin

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hemin

  1. Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να εννοποιήσουν ΕΤΕΑΕΠ και ΕΦΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ σε 1 ειδοποιητήριο . Κάποια στιγμή στο μακρύ μέλλον, όταν καταφέρουν να βρουν πως προσθέτουν και άλλα στοιχεία σε μια ιστοσελίδα, μπορεί να μην χρειαστεί να μπαίνουμε σε 3 διαφορετικά σάιτ για να πληρώσουμε τις ασφαλιστικές μας εισφορές. Θα είναι μια φάση σαν το Back in the Future , όπου τα πατίνια θα αιωρούνται στον αέρα και τα παπούτσια και τα μπουφάν θα δένονται μόνα τους.
  2. Είδα τις αυτονομίες των ηλεκτρικών αμαξιών " Το νέο ηλεκτρικό MINI ονομάζεται Cooper SE : Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει αυτονομία έως και 270 χιλιόμετρα. ". Αυτό σε εργοστηριακές καταστάσεις , όχι με κόντρα άνεμο και στην πρώτη φόρτιση. Μετά από 100 φορτίσεις, πέφτει. Μάλιστα. Σε 1 χρόνο, θα ξεκινάς για το χωριό στη Θήβα και δεν θα φτάνεις ούτε στα 1α διόδια. Να φανταστώ , όσοι τα πρωωθούν εδώ , έχουν παραγγείλει ήδη το γαλλικό ηλεκτρικό αμάξι τους; lol. Καλά ταξίδια πάρτε και μια μπαλαντέζα μαζί σας για να το φορτίσετε στο χωριό.
  3. μπράβο , τέλεια θέματα ο admin. Εγώ να σχολιάσω επί αυτού ότι γιαυτό ξανά άνοιξε τα σύνορα η ΕΕ για ελεύθερη μετακίνηση.
  4. 1)Αν μείνεις από μπαταρία κάπου τι κάνεις; Χτυπάς το κουδούνι στο 1ο σπίτι που θα βρεις και τους ζητάς να το φορτίσεις μισή ωρίτσα; 2) Έχετε δει τέσλα να παίρνει φωτιά; Δεν σβήνει. Απλά περιμένεις να το κάψει όλο.Και αν δείτε οι πυροσβέστες όλοι έχουν αντι ασφυξιογόνες μάσκες γιατί τα χημικά που παράγονται είναι δηλητηριώδη. 3) θα πας κάπου και θα αφήσεις έξω ηλεκτρικό αμάξι ; Δεν φοβάσαι μην στο κλέψουν για ανταλλακτικά; Συμπέρασμα: Το 1ο κινητό τηλέφωνο βγήκε το 1973 και ζύγιζε 2 κιλά. Εγώ κινητό πήρα το 2002.
  5. Φοβερή κάλυψη, σε ευχαριστούμε πολύ. Κατά τα άλλα, την πήγαν 35% την επιδότηση για ηλεκτρικό αμάξι σήμερα . Σαν τι να έχουν στο νου τους άραγε;
  6. Πάρτε εσείς αμάξια 30Κ και μετά στείλτε sms για να πάτε στο μπακάλη.
  7. Και λεφτά να βρεις να πάρεις αμάξι ηλεκτροκίνητο , και 2 και 3 επιπλέον που έχει κάθε οικογένεια, προσωπικό γκαράζ για 3 αμάξια, αποκλείεται να έχουν όλοι. Άρα να βλέπουμε που το πάνε σε καμιά 15αριά χρόνια που θα καταργήσουν τα αυτοκίνητα με βενζίνη. Απομακρυσμένη εργασία και όχι αυτοκίνητο.
  8. "Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2020." , Αυτό μου βγάζει εμένα
  9. Πότε θα μπουν τα 800 του Μαίου; Έχουμε και υποχρεώσεις . (για όσους δεν τα έχουν λάβει, https://supportemployees.services.gov.gr/ να δείτε την αίτησή σας)
  10. Αίτηση από τις 11-4, μπήκαν σήμερα, απλά η τράπεζα σκέφτηκε καλό να μην με ενημερώσει όπως θα έπρεπε 😀 (τώρα μόλις έλεγξα) Πειραιώς. Σε καλή μας μεριά συνάδελφοι. Τρέχω στα Public (ξέχασα είναι κλειστά ακόμα 😌)
  11. Α εγώ είχα κάνει αίτηση στις 11-3 και πήρα κωδικούς στις 13-3, έκανα το σεμινάριο μέχρι τις 20 , λεφτά δεν είδα ούτε 1 ευρώ. Θα περιμένω χωρίς καινούρια αίτηση, ας ελπίσουμε
  12. Ακόμα υπάρχει κόσμος που τα περιμένει; Ας πάρει μια καρέκλα να καθίσει , γιατί μπορεί να αργήσουν.
  13. Ήρθε και έδωσε λύση και είπε ότι θα "το" πάρουν όλοι , χωρίς σεμινάριο, ο τιμονιέρης νο2 . Νότια Κορέα 70% του μισθού. Ιταλία 650$ Αυστραλία 750$ σε 6.000.000 χαμηλοεισοδειματίες Ιρλανδία ,220$ κάθε βδομάδα Ιαπωνία 930$ Χονγκ Κονγκ (μισός μισθός για 6 μήνες) ΗΠΑ 1200$ Βέλγιο , 2 μισθοί, Μάρτιο, Απρίλιο Γαλλία 1600$ Αγγλία 3000$ Δανία 70%-90% του μισθού για 13 εβδομάδες Ολλανδία 90% του μισθού Γερμανία 5.422$ https://www.businessinsider.com/countries-offering-direct-payments-or-basic-income-in-corona-crisis-2020-4
  14. Οι υποστηρικτές για να ενταχθούμε στη μεγαλύτερη ασφαλιστική κλίμακα, που βρίσκονται; Εδώ είναι; Κάντε μια αίτηση και θα ενταχθούμε στο τέλος αυτου του μήνα, άντε στις αρχές του άλλου
  15. Εννοείται ότι θα πάνε να το φάνε το 600άρι. Καινούρια αίτηση και ξανά στο τέλος του(ποιου) μήνα θα πληρωθείτε. Αν δυσκολεύεστε το 1ο μήνα του Κορωνοιού να πληρώσετε επιδόματα , έχει να πέσει πολύ γέλιο γιατί το εμβόλιο πάει για τέλος 2021 στην καλύτερη περίπτωση.
  16. Επίδομα 600 ευρώ: Έως τις 10 Μαΐου σε 180.000 επιστήμονες . Πρώτο Θέμα σήμερα. https://www.protothema.gr/economy/article/999277/epidoma-600-euro-eos-tis-10-maiou-se-180000-epistimones/ Εγώ κατάλαβα, ότι τα 600 που ήταν να πάρουμε τον Απρίλιο, "θα" τα πάρουμε τον Μάιο.Και όχι 600 τον Απρίλιο και 800 το Μάιο. Μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα. Δηλαδή σε 3 βδομάδες θα πάρω 1400 ευρώ; Να σκεπαστώ , να μην κρυώσω καθώς θα ονειρεύομαι;
  17. Πόσα θα πάρουν οι επιστήμονες ; 600; Οι αυτοαπασχολούμενοι; 800 ; Αν είναι επιστήμονες αυτοαπασχολούμενοι; Πρέπει να κάνουμε νέα αίτηση; Και για ποιό από τα δυο ποσά; Μας βλέπω να παίρνουμε από τα 2 το τρίτο το μεγαλύτερο
  18. Όταν λένε "απευθείας" τι εννοούν ; Ακόμα δεν έχω δει ούτε σεντ στο λογαριασμό. δεν μας είπαν πότε θα πληρωθούμε.
  19. Ενεργοποίηση κωδικών Δευτέρα και 13, το πρωί. Τίποτα ακόμα δεν μπήκε στην τράπεζα. Από ότι κατάλαβα, ο Κούλης θα σκιστεί να ανοίξει την οικονομία , προκειμένου να μη χρειαστεί και ,μας ξαναδώσει κανένα επίδομα και αρχίζει και βγάζει σπυριά. Καλά ο άλλος δεν συζητάμε. Και να μας τα έδινε , θα τα χαλάγαμε. Τα 400 ευχόμαστε να τα πάρουμε αυτό το μήνα, και τα 200 , καλό καλοκαίρι.
  20. Πότε πέφτει το παραδάκι,για να έχουμε καλό ρώτημα; Είναι ήδη Μ. Τετάρτη και έχω αρχίσει και ανησυχώ. Μήπως δεν μας τα δώσουν; (δώρον άδωρον φυσικά αφού αυξήσαν τις εισφορές πριν από 2 μήνες.) Και φυσικά στο μέλλον , αν ξαναπιάσει κανένας ιός με καραντίνα, τα λεφτά θα είναι λιγότερα.
  21. Τα τεστ στο τέλος γιατί τα κάνετε; Δεν έχουν σημασία. Πόσες ώρες είσαι μέσα μετράει και μόνο. Έτσι μου είπανε
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.