Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

arsenloupen

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

arsenloupen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. έχω ορκιστεί, έκανα την πραγματογνωμοσύνη και κατέθεσα τα χαρτιά στο πρωτοδικείο γαι την πληρωμή. εκει μου ζητήσανε προκειμένου να πληρωθώ τα παρακάτω χαρτιά : 1. έκθεση διορισμού 2. έκθεση ορκίσεως 3. εκθεση εγχειρήσεως πραγματογνωμοσύνης 4. έκθεση πραγματογνωμοσύνης 5. κατάσταση πληρωμής 6. υπεύθυνη δηλ. ωρών απασχόλησης και 7. υπεύθυνη δηλ. ασφαλισμένου. Αυτό που μου είπαν είναι ότι την κατάσταση πληρωμής την συντάσσω εγώ βάσει πίνακα δικαιωμάτων σύμφωνα με το αρ.102 του Π.Δ 696/74. εκεί είναι η απορία μου. αυτός ο πίνακας δικαιωμάτων που στο καλό βρίσκεται και πωσ συντάσσεται?
  2. εχώ οριστεί -με βάση τους καταλόγους του ΤΕΕ - πραγματογνώμωνας από το πρωτοδικείο και για να πληρωθώ μου ζητάνε εκτος των άλλων χαρτιών και υπεύθυνων δηλώσεων και κατάσταση πληρωμής με βάση κάποιον πίνακα δικαιωμάτων , την οποία κατάσταση μου λένε να την συμπληρώσω εγώ. Υπάρχει κάποιος τέτοιος πίνακας?
  3. οκ με τις παρατηρήσεις. όμως θέλω να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιος πίνακας που συμπληρώνουμε την αμοιβή ή απλώς λέμε ότι π.χ ζητάμε 2000 ευρώ?
  4. παιδιά γεια σας. καινούργιος στο φόρουμ. μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά με αμοιβές πραγματογνώμονα τι παιζει?ευχαριστώ. ────────────────────────────────────────────────────────────────── Διευκρινίστε την ειδικότητά σας. Παράβαση Κανόνα 3 περί αναζήτησης πριν την υποβολή ερωτήματος. Παράβαση Κανόνα 4 περί ανάρτησης νέου θέματος. Τηρούμε τους Κανόνες Συμμετοχής. Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.