Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xenia

Members
  • Περιεχόμενα

    140
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xenia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. συμφωνώ και γώ τελικά με αυτήν τη λογική, ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, καλο απογευμα
  2. μου έτυχε μια περίπτωση κατα την οποία τμήμα Η/Χ μετράει στη δόμηση και το υπόλοιπο κανονικά στους Η/Χ. για τα μ2 που δηλώνουμε στην τακτοποίηση του Η/Χ, τα δηλώνω όλα ή όχι?
  3. καλησπερα παιδια, για την αδεια κατεδαφισης, στα φορολογικά βάζουμε μόνο το ΦΕΜ και ενσημα ΙΚΑ?
  4. καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω καταλάβει όλα τα προηγούμενα σωστα, για προσθήκη στεγης, υπολογίζω αμοιβη μηχανικού κανονικά σαν νεα αδεια και στις μελέτες επιλέγω αρχιτεκτονικά και στατικά (επίλυση ζευκτου?) ? Για την αποτύπωση του κτιρίου θα επιλέξω επιπλέον αποτύπωση αρχιτεκτονικών και για έλεχο επάρκειας φέροντα οργανισμού αποτύπωση στατικών? Τέλος στο συμβατικό τι είδος χωρου θα επιλέξω και θα βάλω τα μ2 της στέγης?
  5. υπάρχει η περίπτωση να μη ψηφιστεί ρε παιδια? να αρχίσουμε να ανησυχούμε δηλαδή
  6. καλησπέρα σας, τώρα που περιμένω έλεγχο και μαζεύω τα τιμολόγια, δημιουργούνται πολλές απορίες, παρακαλώ όσους έχουν περάσει τη διαδικασία να βοηθήσουν λίγο. για το αρχικό ποσό των 6000 που πρεπει να παρουσιάσουμε έξοδα, αν κάποιος κάνει παραπάνω έξοδα δηλαδή 8000, η διαφορά καλύπτει το ποσό του επόμενου ελέγχου? εννοώ δηαλαδή αν μπορώ να παρουσιάσω τα 2000 για τον επόμενο έλεγχο
  7. καλησπέρα. μια ερωτηση θελω να κάνω. Οποιοδήποτε ποσό δικαιολογήται και είναι δεκτό απλώς με εξοφλημένο τιμολόγιο? ΄Η πάνω απο κάποιο (μεγάλο) ποσό πρεπει η συναλλαγή να έχει γίνει μέσο τραπέζης?
  8. προκειται για ενα διαμέρισμα, αυτοτελης
  9. επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, για την περίπτωση δυόροφου (μεζονετας ) που ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη με Η/Χ στον α' και Η/Χ στον β' όροφο απαιτείται ένας φάκελος σωστά?
  10. καλημερα σε όλους! στα τιμολογια των 6000 που πρεπει να διακαιολογησουμε κατα τον ελεγχο μπορούμε να βάλουμε και το τσμεδε που πληρωθηκε πριν την εναρξη ? επίσης το φεμ που πληρωνουμε για τις αδειες δικαιολογείται και αυτό? και τελος έχει δικαιολογησει κανεις φορητο υπολογιστή?
  11. εγω με αιτηση 4/11 προεγκριθηκα χθες , σημερα που πηρα τηλεφωνο μου είπαν να μαζεψω τα τιμολογια, να έχω όλα μου τα χαρτια (πτυχιο τεε, τσεμδε κλπ) έτοιμα και σε ένα περιπου μηνα θα περασουν για ελεγχο (κατοπιν τηλεφωνηματος) τωρα εσύ γιατι να πας απο τον οαεδ με τα χαρτια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.